Asus Aura yazılımı 5600XT'yi görmüyor.

İremLina

Decapat
Daha fazla  
Asus Aura, anakartı görüyor fakat 5600XT ekran kartını görmüyor. Nasıl görebilir? Senkronize kullanmak istiyorum.

Ekran kartım: Asus ROG STRIX 5600XT

ASUS Aura, anakartı görüyor fakat 5600XT ekran kartını görmüyor. Nasıl görebilir? Senkronize kullanmak istiyorum.

Ekran kartım: ASUS ROG STRIX 5600XT

Hocam tavsiyem Armoury Crate'i indirin oran deneyin yine de görmüyorsa Armoury Crate'de ana ekranında cihazımı ara diye bir seçenek var oradan deneyin...

Hocam tavsiyem armoury crate'i indirin oran deneyin yine de görmüyorsa armoury crate'de ana ekranında cihazımı ara diye bir seçenek var oradan deneyin...

Temmuz'da atılmış bir mesaj, şu ana kadar çözmüş olduğunu düşünüyorum. Fakat sıkıntısı olan varsa ROG butonuna basıp çıkan ekrandan Armoury Crate'yi indirmesi sorunu çözüyor. ASUS'un sitesinden zaten. Yükleyince de soruyor Aura'yı da yükleyeyim mi diye. ROG butonunda ekran gelmiyorsa internetten indirin sonradan ROG butonunuza entegre olur zaten.

Temmuz'da atılmış bir mesaj, şu ana kadar çözmüş olduğunu düşünüyorum. Fakat sıkıntısı olan varsa ROG butonuna basıp çıkan ekrandan Armoury Crate'yi indirmesi sorunu çözüyor. ASUS'un sitesinden zaten. Yükleyince de soruyor Aura'yı da yükleyeyim mi diye. ROG butonunda ekran gelmiyorsa internetten indirin sonradan ROG butonunuza entegre olur zaten.

Tam zamanını dikkat etmemişim pardon, umarım sorun çözülmüştür...

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı