Çözüldü Asus B150M-A için 4x4GB vs 8x2 GB RAM

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Atlantis

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar;

Asus B150M-A alacağım. 4 slot ram mevcut. Benim sorum: 4x4 16 GB mi takarsam uygun olur yoksa dual 8x2 16 GB takarsam uygun olur ? 4x4 yaparsam ne tarz yarar-zarar, dual yaparsam ne tarz yarar-zarar vardır? Onu öğrenmek istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. :)

qwewqewq.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar;

Asus B150M-A alacağım. 4 slot ram mevcut. Benim sorum: 4x4 16 GB mi takarsam uygun olur yoksa dual 8x2 16 GB takarsam uygun olur ? 4x4 yaparsam ne tarz yarar-zarar, dual yaparsam ne tarz yarar-zarar vardır? Onu öğrenmek istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. :)

Eki Görüntüle 171488
Oyun için kullanıyorsanız sistemi dual yapın. 2x8gb

Oyun için kullanıyorsanız sistemi dual yapın. 2x8gb

Neden peki ne gibi bi yarar olucak pek bi bilgim yok da ? Ben şöyle düşündüm: 4x4 yapıp 4 slotu da doldurayım boş kalmasın diye düşündüm. Sonra 8x2 yapsam mı daha iyi olur diye düşündüm bilgim olmadığı için buraya konu açtım. Beni aydınlatabilecek bilgilendirebilecek biri var mı ? :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Neden peki ne gibi bi yarar olucak pek bi bilgim yok da ? ben şöyle düşündüm: 4x4 yapıp 4 slotu da doldurayım boş kalmasın diye düşündüm. sonra 8x2 yapsam mı daha iyi olur diye düşündüm bilgim olmadığı için buraya konu açtım. beni aydınlatabilecek bilgilendirebilecek biri var mı ? :D
2x8gb alın ki ileride upgrade yapacak boş slot kalsın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı