Meisterss
Hectopat
Daha fazla
Arkadaşlar selam asus z170-p ile asus r9 380 garantiye verip, fatura karşılığını almam sonucu anakarttan kısıp ekran kartına yüklenmeyi tercih ettim. Bu yüzden Anakart olarak Asus b150m-A ve Ekran kartı olarak Asus Gtx 970 düşünüyorum. Sormak istediğim ikisinin uyumu nasıldır, bu Anakart ile ne kadar idare edebilirim, bir diğer sorum ise Anakartın özelliğinde Displayport yok diye gözüküyor, ne işe yaradığını pek bilmediğimden bir problem çıkarır mı? Anakartı incelemeniz için size link bırakıyorum ve diğer sistem bileşenleri mi yazıyorum iyi günler.
ASUS B150M-A D4 2133Mhz mATX 1151
Dipnot: Marka sadece Asus olucaktır, alacağım firma başka ürün satmamaktadır.
Ayrıca arkadaşlar Anakart Matx bi Anakart yani Micro Atx sizce bir sorun çıkartır mı gtx 970 ile birlikte, kasam corsair carbide linkini aşağıda veriyorum.
CORSAIR CARBIDE SERİSİ CHAMP/SPEC-02 80PLUS 650W KIRMIZI FANLI MidT ATX KASA
yokmu anlatıcak birileri
Arkadaslar yarin almam gerekiyor parçayi bilgilendiricek bir yorum istiyorum sadece
- i5 6600 skylake
- 8gb (2x4) ddr4 2400mhz hi-level ram
- 120gb SSD
- 500GB harddisk
ASUS B150M-A D4 2133Mhz mATX 1151
Dipnot: Marka sadece Asus olucaktır, alacağım firma başka ürün satmamaktadır.
Ayrıca arkadaşlar Anakart Matx bi Anakart yani Micro Atx sizce bir sorun çıkartır mı gtx 970 ile birlikte, kasam corsair carbide linkini aşağıda veriyorum.
CORSAIR CARBIDE SERİSİ CHAMP/SPEC-02 80PLUS 650W KIRMIZI FANLI MidT ATX KASA
yokmu anlatıcak birileri
Arkadaslar yarin almam gerekiyor parçayi bilgilendiricek bir yorum istiyorum sadece