Asus B150M-A ile Asus Gtx 970 uyumu

Meisterss

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam asus z170-p ile asus r9 380 garantiye verip, fatura karşılığını almam sonucu anakarttan kısıp ekran kartına yüklenmeyi tercih ettim. Bu yüzden Anakart olarak Asus b150m-A ve Ekran kartı olarak Asus Gtx 970 düşünüyorum. Sormak istediğim ikisinin uyumu nasıldır, bu Anakart ile ne kadar idare edebilirim, bir diğer sorum ise Anakartın özelliğinde Displayport yok diye gözüküyor, ne işe yaradığını pek bilmediğimden bir problem çıkarır mı? Anakartı incelemeniz için size link bırakıyorum ve diğer sistem bileşenleri mi yazıyorum iyi günler.

• i5 6600 skylake
  • 8gb (2x4) ddr4 2400mhz hi-level ram
  • 120gb SSD
  • 500GB harddisk

ASUS B150M-A D4 2133Mhz mATX 1151

Dipnot: Marka sadece Asus olucaktır, alacağım firma başka ürün satmamaktadır.

Ayrıca arkadaşlar Anakart Matx bi Anakart yani Micro Atx sizce bir sorun çıkartır mı gtx 970 ile birlikte, kasam corsair carbide linkini aşağıda veriyorum.
CORSAIR CARBIDE SERİSİ CHAMP/SPEC-02 80PLUS 650W KIRMIZI FANLI MidT ATX KASA

yokmu anlatıcak birileri

Arkadaslar yarin almam gerekiyor parçayi bilgilendiricek bir yorum istiyorum sadece

Selam. Anakartını bilmiyorum ama sanırsam 2008'den sonra ekran kartı girişleri hep Gddr5 olarak çıktı. Yani uyumsuzluk yapması çok çok zor. Ancak tavsiyem şimdilik sakın ekran kartı alma. Çok yakında yeni mimarili ekran kartları gelecek ve 970 yerine çok daha performanslı olan 1070 alabilirsin. Eğer skylake bir işlemcin varsa ekran kartı yerine monitörü anakartına bağlarsın. İdare eder seni. Neden skylake olduğunu söyliyim çünkü eski işlemci mimarilerindeki dahili grafik işlemcilerini (işlemcinin içindeki ekran kartı) bilmiyorum. Bu arada anakartta display port olmamasını takma. Ekran kartı alana kadar display port yerine hdmi ile devam edersin. Zaten ekran kartı alınca üzerinde display port olur.

@BugSofSen Dostum selam. 6 ay gibi bir süre daha aktif kullanıcam bilgisayarı hatta eylüle kadar daha sonra bi 6 ay yurtdışına gidicem, elime ürün değişimden dolayı "1" ay içinde kullanmam gereken fatura miktarı geldi o yüzden bunu harcamak zorundayım, dediğini yapabilirim belki fakat r9 380 takılırken hatalı bı karttı 120fps CS:GO da alıyodum ki cs için cok dusuk bır rakam. O yuzden bu tarz şeyleri almalıyım eğer anakartımı incelemek istersen asus linkini atayım ayrıca bu anakartı seçmemin sebebi hem ortalama fiyatta olup hemde 4 tane ram slotu bulunmasıdır, h110 serilerinin 2 tane olduğundan geleceğe dönük olarak tercih etmedim, saygılar.
B150M-A - Genel Bakış

@BugSofSen Dostum selam. 6 ay gibi bir süre daha aktif kullanıcam bilgisayarı hatta eylüle kadar daha sonra bi 6 ay yurtdışına gidicem, elime ürün değişimden dolayı "1" ay içinde kullanmam gereken fatura miktarı geldi o yüzden bunu harcamak zorundayım, dediğini yapabilirim belki fakat r9 380 takılırken hatalı bı karttı 120fps CS:GO da alıyodum ki cs için cok dusuk bır rakam. O yuzden bu tarz şeyleri almalıyım eğer anakartımı incelemek istersen asus linkini atayım ayrıca bu anakartı seçmemin sebebi hem ortalama fiyatta olup hemde 4 tane ram slotu bulunmasıdır, h110 serilerinin 2 tane olduğundan geleceğe dönük olarak tercih etmedim, saygılar.
B150M-A - Genel Bakış
Anakartın kötüye benzemiyor. Zaten B150 chipseti de fena değildir. Eğer mutlaka almak zorunda isen alabilirsin kötü parçalar değil. B150 anakartlar genellikle sağlamlık için yapılmıştır uzun süreli kullanabilirsin. Fakat ekran kartında Asus almama gibi bir seçeneğin varsa diğer markalara yönelebilrsin. Hangi markanın daha iyi olduğunu forumda birçok açılmış olan "GTX 970 Hangi Marka" olarak bulabilirsin. Bu arada kasa ile anakartın uyumluluğundan pek anlamıyorum ancak muhtemelen uyacaktır. Yine de bilen arkadaşların konuya dahil olması daha sağlıklı olacaktır.

Arkadaşlar selam asus z170-p ile asus r9 380 garantiye verip, fatura karşılığını almam sonucu anakarttan kısıp ekran kartına yüklenmeyi tercih ettim. Bu yüzden Anakart olarak Asus b150m-A ve Ekran kartı olarak Asus Gtx 970 düşünüyorum. Sormak istediğim ikisinin uyumu nasıldır, bu Anakart ile ne kadar idare edebilirim, bir diğer sorum ise Anakartın özelliğinde Displayport yok diye gözüküyor, ne işe yaradığını pek bilmediğimden bir problem çıkarır mı? Anakartı incelemeniz için size link bırakıyorum ve diğer sistem bileşenleri mi yazıyorum iyi günler.

• i5 6600 skylake
  • 8gb (2x4) ddr4 2400mhz hi-level ram
  • 120gb SSD
  • 500GB harddisk

ASUS B150M-A D4 2133Mhz mATX 1151

Dipnot: Marka sadece Asus olucaktır, alacağım firma başka ürün satmamaktadır.

Ayrıca arkadaşlar Anakart Matx bi Anakart yani Micro Atx sizce bir sorun çıkartır mı gtx 970 ile birlikte, kasam corsair carbide linkini aşağıda veriyorum.
CORSAIR CARBIDE SERİSİ CHAMP/SPEC-02 80PLUS 650W KIRMIZI FANLI MidT ATX KASA

yokmu anlatıcak birileri

Arkadaslar yarin almam gerekiyor parçayi bilgilendiricek bir yorum istiyorum sadece
Merhaba arkadaş sorun teşkil etmez. GTX970 gelince bence alma bekle GTX1070 ve diğer ürünler de gelsin.

@BugSofSen
Merhaba arkadaş sorun teşkil etmez. GTX970 gelince bence alma bekle GTX1070 ve diğer ürünler de gelsin.
İade tutarini Kullanmam gereken sure 1 ay, Gigabyte ve Asus satiyorlar sadece, gtx960 alip ram falan alayim dedim ram satmiyorlar e ustene 200 lira kalir fakat onunlada hiçbirsey yapilmaz bu yuzden 970 alicagim, umarim cw sorunu falan cikmaz bide onunla ugrasmiyim. Yorumlariniz icin ikinizede tesekkurler

@BugSofSen

İade tutarini Kullanmam gereken sure 1 ay, Gigabyte ve Asus satiyorlar sadece, gtx960 alip ram falan alayim dedim ram satmiyorlar e ustene 200 lira kalir fakat onunlada hiçbirsey yapilmaz bu yuzden 970 alicagim, umarim cw sorunu falan cikmaz bide onunla ugrasmiyim. Yorumlariniz icin ikinizede tesekkurler
Onun için diyorum zaten kart önümüzdeki ayın 10 satışa sunulucak bununla GTX970 fiyat indirimine gidebilir.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı