ASUS B450 Plus İşlemci Olmadan BIOS Güncellenebilir mi?

Dafirenze

Hectopat
AMD 3000 serisi İşlemcilerden olan Ryzen 5 3600 için, ASUS B450 Plus Prime model anakartına BIOS güncellemesi yapmak istiyorum. Lakin önceki 2000 serisi işlemci takmama gerek var mı? Yoksa başka teknik kullanarak güncelleyebilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
AMD 3000 serisi İşlemcilerden olan Ryzen 5 3600 için, ASUS B450 Plus Prime model anakartına BIOS güncellemesi yapmak istiyorum. Lakin önceki 2000 serisi işlemci takmama gerek var mı? Yoksa başka teknik kullanarak güncelleyebilir miyim?
Asus'un çok eskiden öyle bir uygulaması vardı yanılmıyorsam. Şuan hala var mı bilmiyorum. Ama en sağlıklı ve kararlı yöntem 2000 serisi işlemci takıp BIOS güncellemeniz olacaktır.

Asus Bios'ta Tools menüsünde Ez Flash ile Hdd, Usb veya CD'den Bios dosyasını yükleyebilirsiniz.
İlle de işlemci gerekeceğini sanmam. Ama olmasa bile sonra alacağınız işlemciyi takınca boot etmeden de Bios güncellemesi yapabilirsiniz.

Asus'un çok eskiden öyle bir uygulaması vardı yanılmıyorsam. Şuan hala var mı bilmiyorum. Ama en sağlıklı ve kararlı yöntem 2000 serisi işlemci takıp BIOS güncellemeniz olacaktır.
Peki 2000 serisi işlemci ile BIOS güncellemesi yaptıktan sonra sorunsuz bir şekilde 3000 serisi ile kullanabilirim değil mi? Birkaç yerde okuduğuma göre beta BIOS güncellemesi sıkıntı çıkarıyor vs vs yorumları okudum...
İşlemci takmadan bios update yapamazsınız.
Asus Bios'ta Tools menüsünde Ez Flash ile Hdd, Usb veya CD'den Bios dosyasını yükleyebilirsiniz.
İlle de işlemci gerekeceğini sanmam. Ama olmasa bile sonra alacağınız işlemciyi takınca boot etmeden de Bios güncellemesi yapabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı