ASUS B450F ile ASUS RX 590 Uyumlu mu?

Darboğaz olmaz ama o anakart RX590'lı bir sistem için fazla iyi.

O anakart fazla iyi diye bir şey yoktur. O anakart fazla kötü diye bir şey vardır.
Üst seviye anakart almanın fiyatından başka dezavantajı yoktur ki bu anakart üst seviye de değil orta seviye.
Rog serisindeki üst seviye kartlar x470 ve x570 çipsetlerinde çıkar karşımıza.
Aslında R5 3600X ve R7 2700X ikisi arasında kalmıştım önerin için sağol bir çok kişi R5 3600 veya 3600X i almamı söylesede büyük ihtimal yine 2700x i seçeceğim.

Benim tavsiyem cekirdek sayısına bakmayın. R5 3600 hem tek çekirdek başarımı hem de yüksek önbellek miktarı ile oldukça başarılı bir işlemci. AMD ön belleği ciddi oranda artırarak gerçekten doğru bir adım attı.

Son düzenleme:
Aslında R5 3600X ve R7 2700X ikisi arasında kalmıştım önerin için sağol bir çok kişi R5 3600 veya 3600X i almamı söylesede büyük ihtimal yine 2700x i seçeceğim.
Neden? Daha çok render ile mi uğraşıyorsun ?
Amd Ryzen serisinde hangisi GTX 1080ti da Darboğaz yapmaz?
Yeni konu açıp beni etiketleyebilirsin.

Neden? Daha çok render ile mi uğraşıyorsun ?

Yeni konu açıp beni etiketleyebilirsin.
Amd Ryzen 7 2700X in seçeceğim anakartla çok uyumlu olduğunu oyunlarda harikulade bir performans sergilediğini duymuştum. Renderle bir alakası yok.Bu arada renderi de öğrenmiş oldum sayende...
Konu açıyorum lakin onaylanmıyor.
Renderin ne olduğuyla ilgili bir konu zaten mevcut.Açık olan konudan yardım alabilirsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı