M Morkretsherre Hectopat Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 164 16 Mayıs 2020 #1 İyi günler. ASUS Prime B450M-A anakartım ve Ryzen 3600 işlemcim var. İşlemci voltajı 1.4. bunu nasıl düşürebilirim? Dosya Ekleri 1589618570647.png 12,9 KB · Görüntüleme: 58
İyi günler. ASUS Prime B450M-A anakartım ve Ryzen 3600 işlemcim var. İşlemci voltajı 1.4. bunu nasıl düşürebilirim?
ClickClickBumBe Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Temmuz 2019 Mesajlar 1.488 Makaleler 9 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2020 #2 Morkretsherre dedi: İyi günler. ASUS Prime B450M-A anakartım ve Ryzen 3600 işlemcim var. İşlemci voltajı 1.4. bunu nasıl düşürebilirim? Eki Görüntüle 564121 Genişletmek için tıkla... Ryzen master mevcut mu? Otomatik O.C yapılmış gibi duruyor. Değil ise bios sıfırlamayı deneyin manuel O.C yapmış olabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Morkretsherre dedi: İyi günler. ASUS Prime B450M-A anakartım ve Ryzen 3600 işlemcim var. İşlemci voltajı 1.4. bunu nasıl düşürebilirim? Eki Görüntüle 564121 Genişletmek için tıkla... Ryzen master mevcut mu? Otomatik O.C yapılmış gibi duruyor. Değil ise bios sıfırlamayı deneyin manuel O.C yapmış olabilirsiniz.
KS KS M Morkretsherre Hectopat Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 164 16 Mayıs 2020 #3 ClickClickBumBe dedi: Ryzen Master mevcut mu? Otomatik O.C yapılmış gibi duruyor. Değil ise BIOS sıfırlamayı deneyin manuel O.C yapmış olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir şey inik değil. Yanlışlikla OC yaptıysam komik olmuş. Çünkü direk açtığımda kullanım çok yüksekti. Bu yüzden BIOS'u yükselttim. Artı 0 Eksi
ClickClickBumBe dedi: Ryzen Master mevcut mu? Otomatik O.C yapılmış gibi duruyor. Değil ise BIOS sıfırlamayı deneyin manuel O.C yapmış olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir şey inik değil. Yanlışlikla OC yaptıysam komik olmuş. Çünkü direk açtığımda kullanım çok yüksekti. Bu yüzden BIOS'u yükselttim.
ClickClickBumBe Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Temmuz 2019 Mesajlar 1.488 Makaleler 9 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2020 #4 Morkretsherre dedi: Herhangi bir şey inik değil. Yanlışlikla OC yaptıysam komik olmuş. Çünkü direk açtığımda kullanım çok yüksekti. Bu yüzden BIOS'u yükselttim. Genişletmek için tıkla... Bios default yapın, işlemci kendini otomatik O.C yapıyor zaten, ısınınca frekansı kısıyor. Bios'dan bu özelliği kapatabilirsin. Artı 0 Eksi
Morkretsherre dedi: Herhangi bir şey inik değil. Yanlışlikla OC yaptıysam komik olmuş. Çünkü direk açtığımda kullanım çok yüksekti. Bu yüzden BIOS'u yükselttim. Genişletmek için tıkla... Bios default yapın, işlemci kendini otomatik O.C yapıyor zaten, ısınınca frekansı kısıyor. Bios'dan bu özelliği kapatabilirsin.
KS KS M Morkretsherre Hectopat Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 164 16 Mayıs 2020 #5 ClickClickBumBe dedi: Bios default yapın, işlemci kendini otomatik O.C yapıyor zaten, ısınınca frekansı kısıyor. Bios'dan bu özelliği kapatabilirsin. Genişletmek için tıkla... Nasil yapabilirim ? Anlatma şansınız var mi ? Teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
ClickClickBumBe dedi: Bios default yapın, işlemci kendini otomatik O.C yapıyor zaten, ısınınca frekansı kısıyor. Bios'dan bu özelliği kapatabilirsin. Genişletmek için tıkla... Nasil yapabilirim ? Anlatma şansınız var mi ? Teşekkür ederim.