H haidennn Hectopat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 221 8 Mayıs 2020 #1 Arkadaşlar yeni F/P sistemlerde hep bu anakart kullanılıyor. Sizce bu anakart alınır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Mayıs 2020
enes.wtp Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 8.023 Çözümler 109 8 Mayıs 2020 #2 Hazır sistem olmadıkça alınmaz bence. Çok kötü bir anakart değil ama mosfet soğutucuları gibi eksileri var. B450m S2H tercih edebilirsiniz.
Hazır sistem olmadıkça alınmaz bence. Çok kötü bir anakart değil ama mosfet soğutucuları gibi eksileri var. B450m S2H tercih edebilirsiniz.
Uzumaki Naruto Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ocak 2018 Mesajlar 2.051 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2020 #3 Özellikleri sana uyuyorsa alabilirsin. Mosfet soğutucu olayına çok takılmamak gerek.
H haidennn Hectopat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 221 8 Mayıs 2020 #4 enes.wtp dedi: Hazır sistem olmadıkça alınmaz bence. Çok kötü bir anakart değil ama mosfet soğutucuları gibi eksileri var. B450m S2H tercih edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Uzumaki Naruto dedi: Özellikleri sana uyuyorsa alabilirsin. Mosfet soğutucu olayına çok takılmamak gerek. Genişletmek için tıkla... Bende soğutucu olayına takıldım işlemciye ve ekrn kartına baya bir overdclock yapmayı düşünüyorum 240mm sıvı soğutucuda alacağım sizce bu anakart bana yetermi?
enes.wtp dedi: Hazır sistem olmadıkça alınmaz bence. Çok kötü bir anakart değil ama mosfet soğutucuları gibi eksileri var. B450m S2H tercih edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Uzumaki Naruto dedi: Özellikleri sana uyuyorsa alabilirsin. Mosfet soğutucu olayına çok takılmamak gerek. Genişletmek için tıkla... Bende soğutucu olayına takıldım işlemciye ve ekrn kartına baya bir overdclock yapmayı düşünüyorum 240mm sıvı soğutucuda alacağım sizce bu anakart bana yetermi?