ASUS B450M Dragon DDR4 anakartlı, R5 5600 işlemcili bilgisayarım için 16 GB RAM önerisi almak istiyorum. Corsair LPX istemiyorum, zaten halihazırda var ve sorun çıkartıyor. Önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.
ASUS B450M Dragon DDR4 anakartlı, R5 5600 işlemcili bilgisayarım için 16 GB RAM önerisi almak istiyorum. Corsair LPX istemiyorum, zaten halihazırda var ve sorun çıkartıyor. Önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.
Aynısının farklı renkli halinden 3 tane kullanıyorum, R5 5600 ile. Oyüzden çoğunlukla ucuz alternatif olarak öneririm. OC konusunu bilmem ama stabil ve sorunsuz çalışıyor. Tabi teknoloji şans işi ama kronik sorunlu veya bozuk ürün değil genel olarak.
Aynısının farklı renkli halinden 3 tane kullanıyorum, R5 5600 ile. Oyüzden çoğunlukla ucuz alternatif olarak öneririm. OC konusunu bilmem ama stabil ve sorunsuz çalışıyor. Tabi teknoloji şans işi ama kronik sorunlu veya bozuk ürün değil genel olarak.
Ram konusunda şans faktörüde etkendir, bu arada ben Corsair kullanıyorum , bendekiler sorunsuz. İsterseniz incehesap gaming gecesi cuma gününe kadar da bekleyebilirsiniz , bazen güzel indirim yapıyorlar .
Hocam yüksek ihtimal bunu alacağım, fakat bir sorum daha var.
Kule tipi bir soğutmam var, şu anki RAM'lerimin boyutuna bakarsam bir sorun olacağını sanmıyorum fakat yine de fotoğraf atacağım.
Bir sorun çıkmaz, rahatlıkla sığar diye düşünüyorum. Zaten şu andaki RAM'lerimin hiçbirisi soğutmanın fanına denk gelmiyor.