J jamie17 Hectopat Katılım 11 Ekim 2019 Mesajlar 79 10 Kasım 2019 #1 Thermaltake V200 RGB kasam var. Anakartım ASUS B450M-K. Kasamda tüm fanlar zaten kasanın içinde olan bir kontrolcüye bağlı ama anakartımda RGB header portu yok, dönüştürücü gibi şeyler var mıdır? Çözümlerinizi bekliyorum. Konu kapanmıştır. Son düzenleme: 20 Kasım 2019
Thermaltake V200 RGB kasam var. Anakartım ASUS B450M-K. Kasamda tüm fanlar zaten kasanın içinde olan bir kontrolcüye bağlı ama anakartımda RGB header portu yok, dönüştürücü gibi şeyler var mıdır? Çözümlerinizi bekliyorum. Konu kapanmıştır.
KS KS J jamie17 Hectopat Katılım 11 Ekim 2019 Mesajlar 79 28 Aralık 2019 #11 Silinen üye dedi: RX 580'de bulunmuyormuş. Eki Görüntüle 479160 Genişletmek için tıkla... Ben bağlayamadım Kontrolcüden çıkan RGB kablosu yok. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: RX 580'de bulunmuyormuş. Eki Görüntüle 479160 Genişletmek için tıkla... Ben bağlayamadım Kontrolcüden çıkan RGB kablosu yok.
Y yusnu Ziyaretçi 28 Aralık 2019 #12 jamie17 dedi: Ben bağlayamadım. Genişletmek için tıkla... Ekran kartında RGB Header bulunmuyormuş, ona bağlayamazsın. jamie17 dedi: Kontrolcüden çıkan RGB kablosu yok. Genişletmek için tıkla... Fanlardan çıkan 4 pinli RGB kablosunu kontrolcüye bağlaman gerekiyor bildiğim kadarıyla. O şekilde kontrol edemiyor musun? Artı 0 Eksi
jamie17 dedi: Ben bağlayamadım. Genişletmek için tıkla... Ekran kartında RGB Header bulunmuyormuş, ona bağlayamazsın. jamie17 dedi: Kontrolcüden çıkan RGB kablosu yok. Genişletmek için tıkla... Fanlardan çıkan 4 pinli RGB kablosunu kontrolcüye bağlaman gerekiyor bildiğim kadarıyla. O şekilde kontrol edemiyor musun?
KS KS J jamie17 Hectopat Katılım 11 Ekim 2019 Mesajlar 79 28 Aralık 2019 #13 Silinen üye dedi: Ekran kartında RGB Header bulunmuyormuş, ona bağlayamazsın. Fanlardan çıkan 4 pinli RGB kablosunu kontrolcüye bağlaman gerekiyor bildiğim kadarıyla. O şekilde kontrol edemiyor musun? Genişletmek için tıkla... Fanların gücünü aldığı kabloların ucu 4 pin değil Nasıl yapacağım ? Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Ekran kartında RGB Header bulunmuyormuş, ona bağlayamazsın. Fanlardan çıkan 4 pinli RGB kablosunu kontrolcüye bağlaman gerekiyor bildiğim kadarıyla. O şekilde kontrol edemiyor musun? Genişletmek için tıkla... Fanların gücünü aldığı kabloların ucu 4 pin değil Nasıl yapacağım ?
Y yusnu Ziyaretçi 28 Aralık 2019 #14 Kasayı karıştırmışım ben. Kasa kontrolcüyle birlikte geldiyse çıkışları da kontrolcüye uygundur zaten. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videodaki gibi bağlamayı dene. Artı 0 Eksi
Kasayı karıştırmışım ben. Kasa kontrolcüyle birlikte geldiyse çıkışları da kontrolcüye uygundur zaten. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videodaki gibi bağlamayı dene.
KS KS J jamie17 Hectopat Katılım 11 Ekim 2019 Mesajlar 79 28 Aralık 2019 #15 Silinen üye dedi: Kasayı karıştırmışım ben. Kasa kontrolcüyle birlikte geldiyse çıkışları da kontrolcüye uygundur zaten. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videodaki gibi bağlamayı dene. Genişletmek için tıkla... Tamam deneyeceğim Silinen üye dedi: Kasayı karıştırmışım ben. Kasa kontrolcüyle birlikte geldiyse çıkışları da kontrolcüye uygundur zaten. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videodaki gibi bağlamayı dene. Genişletmek için tıkla... Fanlar kontrolcüye bağlı zaten. Son düzenleme: 29 Aralık 2019 Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Kasayı karıştırmışım ben. Kasa kontrolcüyle birlikte geldiyse çıkışları da kontrolcüye uygundur zaten. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videodaki gibi bağlamayı dene. Genişletmek için tıkla... Tamam deneyeceğim Silinen üye dedi: Kasayı karıştırmışım ben. Kasa kontrolcüyle birlikte geldiyse çıkışları da kontrolcüye uygundur zaten. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videodaki gibi bağlamayı dene. Genişletmek için tıkla... Fanlar kontrolcüye bağlı zaten.