Çözüldü ASUS B450M K-II sistemde Secure Boot açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060 16GB RAM 512GB NVme. SSD 600 WATT PSU Ryzen 7 5700X
ARGB SIVI SOĞUTUCU
Arkadaşlar benim anakartım ASUS B450M K-II, BIOS'tan Secure Boot'u açmaya çalıştığımda enabled veya disabled seçenekleri yok, other OS veya Windows UEFI tam hatırlamıyorum onun gibi bir şey yazıyordu ve bir arkadaş Windows kurtarma>gelişmiş seçenekler oradan UEFI ile ilgili bir kısım var ama bende yok 6 seçenek; onları da biliyorsunuzdur, nasıl açabilirim?

Çözüm
Hayır hocam. İşlemden sonra BIOS'ta OS Type > Windows UEFI mode yapın ve Secure Boot'u etkinleştirin.
@Çınar Gümüş Windows UEFI mi kurulu Legacy (MBR) mi? Arama kutusuna msinfo yazıp çalıştırın. BIOS Modu karşısında ne yazıyor?
1747936056399.png

Rehberi uygulayıp sistemi UEFI'ye dönüştürün. Sonra da BIOS'ta Secure Boot'u kontrol edin.

Hayır hocam. İşlemden sonra BIOS'ta OS type > Windows UEFI mode yapın ve Secure Boot'u etkinleştirin.

Hocam halletim bilmiyorum oldu mu nasıl öğrenebilirim?

Hayır hocam. İşlemden sonra BIOS'ta OS type > Windows UEFI mode yapın ve Secure Boot'u etkinleştirin.

1747939834606.png

Hocam önceden Secure Boot yani güvenli önyükleme desteklenmiyor diyordu şimdi açık oldu mu sizce ne diyorsunuz?

Hocam halletim bilmiyorum oldu mu nasıl öğrenebilirim?

1747939834606.png

Hocam önceden Secure Boot yani güvenli önyükleme desteklenmiyor diyordu şimdi açık oldu mu sizce ne diyorsunuz?

Ve BIOS modu UEFI olmuş hocam.

Teşekkürler hocam düzeldi.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı