Asus B450M-K Prime ile uyumlu RAM Önerisi

WhiteWalker23

Megapat
Başlıkta belirttiğim gibi Asus B450M-K Prime anakartla uyumlu bir RAM arıyorum. RAM'in verdiği frekansta Ryzen 5 işlemci ile çalışabilecek, uyumsuzluk yaratmayacak. Aşağıda verdiğim RAM uygun mudur? Öneriniz var mıdır?

Uygundur, bilindik herhangi bir markanın 3000-3200 MHz RAMlerini kullanabilirsiniz. Ryzen ailesi Intel'e göre daha yüksek frekanslarda çalışıyor.

Uygundur. Fiyatına göre bulabileceğin en iyi RAM'lerden.

Uygundur, bilindik herhangi bir markanın 3000-3200 MHz RAMlerini kullanabilirsiniz. Ryzen ailesi Intel'e göre daha yüksek frekanslarda çalışıyor.

Kastettiğiniz Ryzen'in yüksek frekanslarda daha iyi performans vereceği ise katılıyorum. Ancak ne anlatmak istediğinizi anlayamadım.

Bu Ram B450M-K'nın desteklediği ramler içinde gözükmüyor. Aldınız mı bu ram den?
B450M-K nın Ram destek sayfasına baktım bu ram gözükmüyor hocam bir sıkıntı yaşarmıyım;?

Bu Ram B450M-K'nın desteklediği ramler içinde gözükmüyor. Aldınız mı bu ram den?

B450M-K nın Ram destek sayfasına baktım bu ram gözükmüyor hocam bir sıkıntı yaşarmıyım;?
Uyumlu, arızalı değilse sıkıntı çıkartmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…