ASUS B450M-K vs MSI B450M-A PRO Max

İşlemciye overclock yapmayı düşünmüyorum.

O zaman sorun yok işlemciye overclock yapmayacaksaniz anakart soğutmasi pek de önemli değil. Gene de B450M S2H almanızda fayda var diğerlerinden daha ucuz ve performanslı. Yanliş bilmiyorsam BIOS guncellemesi ile 3600MHz RAM desteği de geldi.

Ben ITX sistem topluyordum vazgeçtim çok pahalı anakartları. Ailemi zora sokmak istemedim. İçinde psu olan bir kasa alacağım uygun fiyata ve anakartı da böyle alacağım. Bu anakartlar da soğutma bakımından iyi olsalar iyilerdir. B450 serisinin geleceği açık diye biliyorum
O zaman sorun yok işlemciye overclock yapmayacaksaniz anakart soğutmasi pek de önemli değil. Gene de B450M S2H almanızda fayda var diğerlerinden daha ucuz ve performanslı. Yanliş bilmiyorsam BIOS guncellemesi ile 3600MHz RAM desteği de geldi.
D80 gibi bir ram almışken 4133 MHz değerlerini görmek çok cazip geliyor.
İlginiz için de teşekkürler MSI B450M-A Pro Max alacağım bir de Aeracool markasının 500 wattlık bir kasasını almayı düşünüyorum. Çok uygun olacak bu şekilde bu yüzden tercihimi ITX anakartlardan buna çevirdim. İyi akşamlar

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı