ASUS Prime B450M-K vs MSI B450M-A PRO Max

B450 anakartlar için MSI markasını başarılı buluyorum. En derinlerine kadar araştırmalarımızda (3 arkadaş 1600 AF sistem dizerken iyi araştırdık) MSI'ın giriş seviyesi anakartlarında bile sunduğu BIOS ve bazı ufak artılar nedeniyle benim tercih sebebim. Ayrıntılara girersem açıklamak zorunda kalırım :) LLC bile tek başına MSI B450 için tercih sebebi. B450M-PRO M.2 MAX veya B450M-A PRO MAX almanızı öneririm (düşük bütçe için).

NOT: İkinci ele karşı değilseniz; B450-A PRO MAX'a bakmanızı öneririm. Tomahawk MAX gözüyle bakabilirsiniz.

B450 anakartlar için MSI markasını başarılı buluyorum. En derinlerine kadar araştırmalarımızda (3 arkadaş 1600 AF sistem dizerken iyi araştırdık) MSI'ın giriş seviyesi anakartlarında bile sunduğu BIOS ve bazı ufak artılar nedeniyle benim tercih sebebim. Ayrıntılara girersem açıklamak zorunda kalırım :) llc bile tek başına MSI B450 için tercih sebebi. B450M-PRO M.2 Max veya B450M-A PRO Max almanızı öneririm (düşük bütçe için).

Not: İkinci ele karşı değilseniz; B450-A PRO Max'a bakmanızı öneririm. Tomahawk Max gözüyle bakabilirsiniz.

B450M-A PRO Max al.

Bende Size katlıyorum çoğu arkadaş B450MS2H öneriyor ama MSI B450M'a Pro MAX4133 MHz'e kadar RAM destekliyor. B450MS2H ise 3200 MHz. MSI'de LCC var. Ve son olarak üçüncü nesil işlemcilerle direk uyumlu Max ibareli anakart olduğu için ben MSI B450M'a Pro Max alacağım. Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.

@FurkaanK B450M S2H kötü değil elbette ancak bildiklerim nedeni ile tekrar alsam MSI alırdım. Tüm yakın arkadaşlarıma sistem dizdik ve hepsine MSI B450 anakart aldık.

B450M S2H 3600MHz'e kadar destekleyebiliyor. Sorunsuzca kullanabilenler var, fazlasına çıkanlar da var ama o pek mühim değil. BIOS'taki birkaç ince şey sayesinde MSI tercih sebebi benim için B450'de.

Rica ederim. B450M-A PRO MAX ve 1600 AF ile 5500XT bir sistem dizdim 2 ay kadar önce çok yakın bir dostuma. Sıfır sorun kullanmakta ve çok memnun. B450M-A PRO MAX asla üzmez, iyi günlerde kullanmanız dileği ile..

@FurkaanK B450M S2H kötü değil elbette ancak bildiklerim nedeni ile tekrar alsam MSI alırdım. Tüm yakın arkadaşlarıma sistem dizdik ve hepsine MSI B450 anakart aldık.

B450M S2H 3600MHz'e kadar destekleyebiliyor. Sorunsuzca kullanabilenler var, fazlasına çıkanlar da var ama o pek mühim değil. BIOS'taki birkaç ince şey sayesinde MSI tercih sebebi benim için B450'de.

Rica ederim. B450M-A PRO Max ve 1600 AF ile 5500XT bir sistem dizdim 2 ay kadar önce çok yakın bir dostuma. Sıfır sorun kullanmakta ve çok memnun. B450M-A PRO Max asla üzmez, iyi günlerde kullanmanız dileği ile.

Peki sana göre GTX 1650 supermi RX 5500XT mi? Şahsen benim fikrim RX 5500XT 8 GB VRAM'i bulunuyor ama onu ne kadar verimli kullanılır tartışılır. Şahsen ben 1650 Super kullanıyorum çok memnunum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı