Çözüldü ASUS B450M-PLUS BIOS pili

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
6
Yer
İzmir-Alsancak
Daha fazla  
Meslek
Fizikçi
Merhaba arkadaşlar, biraz önce sistemim neden kaynaklandığını bilmediğim bir şekilde kapandı ve açılmadı. Birkaç kez kapatıp açtığımda bana şu resimdeki mesaj geldi.

Resim biraz bulanık kusura bakmayın aynı sorunu internetten bulduğumdan resmini internetten kopyalayıp ekledim. Burada bana TB450PSG. Cap dosyasını ASUS'un sayfasından indirip flash diske yükle sonra yükleme yapılana kadar bilgisayarı kapatma diyor.

Ben denileni yaptım ama hiçbir şey olmadı yine bu ekranda takılıp kaldı. En son olarak BIOS pilini çıkartıp bilgisayara güç verdiğim zaman bilgisayar önce bir BIOS hatası verdi. F1'e basıp düzelttim ve normal açıldı bilgisayar.

Şimdi ben bu BIOS pilini tekrar takayım mı? Takmasam bir sorun olur mu? Kapatınca bir daha hata verir mi acaba BIOS pili takılı olmasa?

1.jpg

Çözüm
Sağolun arkadaşlar, sorun sanırım güç kaynağından kaynaklıymış. Bilgisayarda bu hatayı bir daha almadım ama bilgisayar önce oyunlarda kapanıp açılmaya sonrada masaüstünde kapanıp açılmaya başladı. Kapanınca bir süre bekleyene kadar açılmıyordu.

Bende bugün güç kaynağını değiştirdim. 12 sene olmuş güç kaynağını alalı, bozulması normal. 600Watt'lık bir güç kaynağı aldım düzeldi sanırım, bir daha yapmadı.
Sağolun arkadaşlar, sorun sanırım güç kaynağından kaynaklıymış. Bilgisayarda bu hatayı bir daha almadım ama bilgisayar önce oyunlarda kapanıp açılmaya sonrada masaüstünde kapanıp açılmaya başladı. Kapanınca bir süre bekleyene kadar açılmıyordu.

Bende bugün güç kaynağını değiştirdim. 12 sene olmuş güç kaynağını alalı, bozulması normal. 600Watt'lık bir güç kaynağı aldım düzeldi sanırım, bir daha yapmadı.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı