D drthyoo Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 215 4 Mart 2021 #1 Merhaba, ASUS B550A GAMING beyaz renk anakart aldım fakat ROG gözü RGB ışığı yanmıyor. Bu olay bir arıza mı, yoksa bu modelde ışık yok mu?
Merhaba, ASUS B550A GAMING beyaz renk anakart aldım fakat ROG gözü RGB ışığı yanmıyor. Bu olay bir arıza mı, yoksa bu modelde ışık yok mu?
Ellie Miller Centipat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 570 Yer Jackson County 4 Mart 2021 #2 ARMOURY CREATE indirdiniz mi? Bazen programlar çakışabildiği için sönüyor. Ondan olabilir. Artı 1 Eksi
Amg61 Hectopat Katılım 9 Eylül 2015 Mesajlar 30 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kebapçı 4 Mart 2021 #3 Bende almayi planliyordum ama b550 F aldim. Şuan videolarina baktigimda yaniyor hocam. Asus Sync indir ASUS Aura: Campaigns Artı 0 Eksi
Bende almayi planliyordum ama b550 F aldim. Şuan videolarina baktigimda yaniyor hocam. Asus Sync indir ASUS Aura: Campaigns
2 261538 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 7.632 Makaleler 98 Çözümler 213 4 Mart 2021 #4 Armoury Crate Kurup tekrar gözlemleyin. Ek olarak göz değil altındaki kısım ve gözün çevresi yanıyor diye hatırlıyorum. Artı 0 Eksi
Armoury Crate Kurup tekrar gözlemleyin. Ek olarak göz değil altındaki kısım ve gözün çevresi yanıyor diye hatırlıyorum.
KS KS D drthyoo Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 215 4 Mart 2021 #5 Ellie Miller dedi: ARMOURY CREATE indirdiniz mi? Bazen programlar çakışabildiği için sönüyor. Ondan olabilir. Genişletmek için tıkla... indirdim kurdum görüyor fakat üstündeki tiki kaldıramıyorum yani herhangi bir işlem yapamıyorum.Aura ise fanlardaki rgb yi görüyor 261538 dedi: Armoury Crate Kurup tekrar gözlemleyin. Ek olarak göz değil altındaki kısım ve gözün çevresi yanıyor diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... işte ordan hiç ışık çıkmıyor Amg61 dedi: Bende almayi planliyordum ama b550 F aldim. Şuan videolarina baktigimda yaniyor hocam. Asus Sync indir ASUS Aura: Campaigns Genişletmek için tıkla... pc kapalı olduğu zaman yine yanması lazım ama hiç ışık yok açıkken de kapalıyken de Artı 0 Eksi
Ellie Miller dedi: ARMOURY CREATE indirdiniz mi? Bazen programlar çakışabildiği için sönüyor. Ondan olabilir. Genişletmek için tıkla... indirdim kurdum görüyor fakat üstündeki tiki kaldıramıyorum yani herhangi bir işlem yapamıyorum.Aura ise fanlardaki rgb yi görüyor 261538 dedi: Armoury Crate Kurup tekrar gözlemleyin. Ek olarak göz değil altındaki kısım ve gözün çevresi yanıyor diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... işte ordan hiç ışık çıkmıyor Amg61 dedi: Bende almayi planliyordum ama b550 F aldim. Şuan videolarina baktigimda yaniyor hocam. Asus Sync indir ASUS Aura: Campaigns Genişletmek için tıkla... pc kapalı olduğu zaman yine yanması lazım ama hiç ışık yok açıkken de kapalıyken de
Ellie Miller Centipat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 570 Yer Jackson County 4 Mart 2021 #6 drthyoo dedi: indirdim kurdum görüyor fakat üstündeki tiki kaldıramıyorum yani herhangi bir işlem yapamıyorum.Aura ise fanlardaki rgb yi görüyor işte ordan hiç ışık çıkmıyor pc kapalı olduğu zaman yine yanması lazım ama hiç ışık yok açıkken de kapalıyken de Genişletmek için tıkla... Kapalıyken bile yanmıyorsa bir sıkıntı olabilir. Artı 0 Eksi
drthyoo dedi: indirdim kurdum görüyor fakat üstündeki tiki kaldıramıyorum yani herhangi bir işlem yapamıyorum.Aura ise fanlardaki rgb yi görüyor işte ordan hiç ışık çıkmıyor pc kapalı olduğu zaman yine yanması lazım ama hiç ışık yok açıkken de kapalıyken de Genişletmek için tıkla... Kapalıyken bile yanmıyorsa bir sıkıntı olabilir.
KS KS D drthyoo Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 215 4 Mart 2021 #7 Ellie Miller dedi: Kapalıyken bile yanmıyorsa bir sıkıntı olabilir. Genişletmek için tıkla... akşam eve geçince yaptığım bağlantının görselini atayım inceleme şansınız olursa Ellie Miller dedi: Kapalıyken bile yanmıyorsa bir sıkıntı olabilir. Genişletmek için tıkla... güç bağlantım böyle ama rog ışığı bir türlü yanmıyor Son düzenleme: 4 Mart 2021 Artı 0 Eksi
Ellie Miller dedi: Kapalıyken bile yanmıyorsa bir sıkıntı olabilir. Genişletmek için tıkla... akşam eve geçince yaptığım bağlantının görselini atayım inceleme şansınız olursa Ellie Miller dedi: Kapalıyken bile yanmıyorsa bir sıkıntı olabilir. Genişletmek için tıkla... güç bağlantım böyle ama rog ışığı bir türlü yanmıyor
haitham Femtopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2021 #8 drthyoo dedi: akşam eve geçince yaptığım bağlantının görselini atayım inceleme şansınız olursa Eki Görüntüle 906692 güç bağlantım böyle ama rog ışığı bir türlü yanmıyor Genişletmek için tıkla... Düzeltmenin yolunu buldunuzmu hocam bende alıcam çünkü Artı 0 Eksi
drthyoo dedi: akşam eve geçince yaptığım bağlantının görselini atayım inceleme şansınız olursa Eki Görüntüle 906692 güç bağlantım böyle ama rog ışığı bir türlü yanmıyor Genişletmek için tıkla... Düzeltmenin yolunu buldunuzmu hocam bende alıcam çünkü
KS KS D drthyoo Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 215 25 Eylül 2021 #9 haitham dedi: Düzeltmenin yolunu buldunuzmu hocam bende alıcam çünkü Genişletmek için tıkla... Asus türkiye'yi aramıştım bu modelde (b550a beyaz) o ışık yokmuş.B550f-e modellerindeydi galiba o ışığın yanma durumu.Serinin en üst ana kartı diye iade etmedim ben hala kullanıyorum. Artı 0 Eksi
haitham dedi: Düzeltmenin yolunu buldunuzmu hocam bende alıcam çünkü Genişletmek için tıkla... Asus türkiye'yi aramıştım bu modelde (b550a beyaz) o ışık yokmuş.B550f-e modellerindeydi galiba o ışığın yanma durumu.Serinin en üst ana kartı diye iade etmedim ben hala kullanıyorum.