Merhaba. Hazır sistemde bu anakart bulunmakta. İçindeki işlemci i5 11400F ve Internette bu işlemcinin güç limiti kaldırılmaz ise tam performans alınmadığını gördüm. Bu anakart ile limiti kaldırabilir miyim? Yoksa Intel'in programı ile limiti kaldırabilir miyim?
Bu anakart sadece sistemin çalışması için gerekli şartları sağlıyor, hiçbir ekstraya sahip değil. 11400F ile çok sıkıntı olmayacaktır zaten aşırı güç isteyen bir işlemci değil ancak ileride işlemci yükseltirim gibi bir amacın varsa VRM ve mosfet tarafında daha kuvvetli bir anakart seçmen lazım.
@Esdeath.xyz katılıyorum ikisi de çok güzel. Ancak arkadaşın dediği gibi hazır sistemlere çakıp geçiyorlar bu anakartı. Ben de aynı durumdan muzdarip oldum İş görür mü? Evet. Ama o kadar.
Asrock B560M Pro4/AC Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Bu anakart sadece sistemin çalışması için gerekli şartları sağlıyor, hiçbir ekstraya sahip değil. 11400F ile çok sıkıntı olmayacaktır zaten aşırı güç isteyen bir işlemci değil ancak ileride işlemci yükseltirim gibi bir amacın varsa VRM ve MOSFET tarafında daha kuvvetli bir anakart seçmen lazım.
Asrock B560M Pro4/AC Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Cevaplarınız için teşekkürler ama hazır sistem olduğu için maalesef değiştiremiyorum. Bilginiz varsa dediğim gibi bu anakart ile işlemcinin güç limitini kaldırabilir miyim? Kullanan varsa aranızda sıcak mı çalışıyor, sıkıntı çıkarıyor mu? Cevaplarınız için teşekkür ederim.