ASUS B560M-P alınır mı?

MuratKrhn

Centipat
RAM
G.Skill Aegis 16gb CL19 2666MHz DDR4
İşlemci
i5 11400F
Merhaba. Hazır sistemde bu anakart bulunmakta. İçindeki işlemci i5 11400F ve Internette bu işlemcinin güç limiti kaldırılmaz ise tam performans alınmadığını gördüm. Bu anakart ile limiti kaldırabilir miyim? Yoksa Intel'in programı ile limiti kaldırabilir miyim?

Bu anakart sadece sistemin çalışması için gerekli şartları sağlıyor, hiçbir ekstraya sahip değil. 11400F ile çok sıkıntı olmayacaktır zaten aşırı güç isteyen bir işlemci değil ancak ileride işlemci yükseltirim gibi bir amacın varsa VRM ve mosfet tarafında daha kuvvetli bir anakart seçmen lazım.

Bende var ve alınmaz. Aynı paraya dolu dolu bir H510 alırdım ben olsam. Ancak onda da RAM frekansı limiti var. Bütçeyi yükseltmek en doğrusu olur.

Açıkçası gönderdiğim 2 anakartın fiyatları 1200TL civarında ve bence bayağı kaliteli modeller. i9 11900 işlemcisine kadar besler anakartlar bence.

Bu anakart sadece sistemin çalışması için gerekli şartları sağlıyor, hiçbir ekstraya sahip değil. 11400F ile çok sıkıntı olmayacaktır zaten aşırı güç isteyen bir işlemci değil ancak ileride işlemci yükseltirim gibi bir amacın varsa VRM ve MOSFET tarafında daha kuvvetli bir anakart seçmen lazım.

Bu anakartı öneririm. Yaklaşık aynı paraya daha bol içerikli ürün alabiliyorsun.

Ama illa ASUS alınacaksa.
Asus Prime B560M-A Intel B560 5000 MHz (OC) DDR4 Soket 1200 mATX Anakart Fiyatları ve Özellikleri bu anakart alınmalı bence.

Bende var ve alınmaz. Aynı paraya dolu dolu bir H510 alırdım ben olsam. Ancak onda da RAM frekansı limiti var. Bütçeyi yükseltmek en doğrusu olur.

Açıkçası gönderdiğim 2 anakartın fiyatları 1200TL civarında ve bence bayağı kaliteli modeller. i9 11900 işlemcisine kadar besler anakartlar bence.

Bunu almanız mantıklı olur bence.

Cevaplarınız için teşekkürler ama hazır sistem olduğu için maalesef değiştiremiyorum. Bilginiz varsa dediğim gibi bu anakart ile işlemcinin güç limitini kaldırabilir miyim? Kullanan varsa aranızda sıcak mı çalışıyor, sıkıntı çıkarıyor mu? Cevaplarınız için teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı