Asus B85M-G sistem RX 590 taktıktan sonra restart atıyor

g.alada

Kilopat
  • Anakart: Asus B85M-G
  • RAM: 8 GB DDR3
  • GPU: Sapphire Nitro RX 590
  • CPU: Intel i5 4440
Sistemi formatladık, Windows 10 son sürüme güncelledik, bütün dirverları güncelledik ancak sistem masaüstü kullanımında bir sorun çıkartmazken, oyuna girdikten 1-2 dk için PC mavi ekran vermeden restart atıyor. GTX 770 ekran kartı yerine AMD aldık onu taktıktan sonra bu sorun olmaya başladı, önceden düzgün çalışıyordu. Formattan önce yaptı format attık hala devam ediyor sıkıntı. GPU benchmark ve stres testi yaptık. GPU çalışıyor ve o zaman PC restart atmıyor. PC'nin sıcaklık değerleri de iyi. Peki sıkıntı nerede?

Son düzenleyen: Moderatör:
DDU rehberine göre anlatımı uygulayın. Güncel GPU sürücünüzü kurun. BIOS güncel değilse güncelleyip BIOS default halde kullanın. Sorun devam eder veya farklılaşırsa imzamdan Aida64 sonucunu paylaşın. Mavi ekran alıyorsanız dosyaları paylaşın:
Minidump Dosyalarını Upload Etme

Teşekürler herkese, söylediklerinizin hepsini zaten yapmıştım, ancak sorun güç kaynağındaymış, benchmark'ta sıkıntı olmayınca ihtimal vermemiştim.
Teşekürler herkese, söylediklerinizin hepsini zaten yapmıştım, ancak sorun güç kaynağındaymış, benchmark'ta sıkıntı olmayınca ihtimal vermemiştim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı