Ben bilgisayarıma SSD takmak istiyorum. Ancak anakartım eski ASUS BM6820_BM6620_BP6320 sizde SSD takılır mı? Kasada da boş hard diske yerleri var zaten.
2.5" SATA SSD takabilirsiniz. SATA II portlarınız varmış. Yani SSD'nin gerçek hızını alamazsınız ama yine de sisteminiz hızlanır. Hard disk kullanmaktan daha iyidir.
2.5" SATA SSD takabilirsiniz. SATA II portlarınız varmış. Yani SSD'nin gerçek hızını alamazsınız ama yine de sisteminiz hızlanır. Hard disk kullanmaktan daha iyidir.
Kasanızda hard disk takmak için slotlar yok mu? Oraya takacaksınız. Kasanız şu şekilde görünüyor olması lazım. Montaj için uygun yer yoksa bir tane SSD kızağı alıp onun içine takabilirsiniz. Kızağı da boşluklardan birisine montajlarsınız.
Kasanızda hard disk takmak için slotlar yok mu? Oraya takacaksınız. Kasanız şu şekilde görünüyor olması lazım. Montaj için uygun yer yoksa bir tane SSD kızağı alıp onun içine takabilirsiniz? Kızağı da boşluklardan birisine montajlarsınız.
Kasanızda hard disk takmak için slotlar yok mu? Oraya takacaksınız. Kasanız şu şekilde görünüyor olması lazım. Montaj için uygun yer yoksa bir tane SSD kızağı alıp onun içine takabilirsiniz? Kızağı da boşluklardan birisine montajlarsınız.
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.