ASUS, Casper laptop önerisi

SoruBükücü

Hectopat
Bu laptopu almayı düşünüyorum fakat bundan iyi bir laptop varsa tercihimi değiştirebilirim. ASUS çok övülüyor. Ara sıra oyun oynayan biriyim, Adobe programları için kullanacağım laptopu genel olarak. Render gibi konularda sıkıntı çekmek istemiyorum. Photoshop'ta yüksek çözünürlüklü fotoğraflarla çalışıyorum, yüksek kalite efektleri çalıştırabilmesi gerekiyor. 32 GB RAM'e yükselteceğim aşağıdaki laptopu.

Lenovo Legion: Lenovo 82B100AATX Legion 5 AMD Ryzen 7 4800-2.9Ghz İşlemci 16Gb Ram 256Gb M.2 Ssd+1Tb Hdd NVDIA RTX 2060 6Gb Ekran Kartı 15.6" Windows 10 Home İşletim Sistemli Gaming Siyah Dizüstü Bilgisayar

Bu laptopu almayı düşünüyorum fakat bundan iyi bir laptop varsa tercihimi değiştirebilirim. ASUS çok övülüyor. Ara sıra oyun oynayan biriyim, Adobe programları için kullanacağım laptopu genel olarak. Render gibi konularda sıkıntı çekmek istemiyorum. Photoshop'ta yüksek çözünürlüklü fotoğraflarla çalışıyorum, yüksek kalite efektleri çalıştırabilmesi gerekiyor. 32 GB RAM'e yükselteceğim aşağıdaki laptopu.

Lenovo Legion: Lenovo 82B100AATX Legion 5 AMD Ryzen 7 4800-2.9Ghz İşlemci 16Gb Ram 256Gb M.2 Ssd+1Tb Hdd NVDIA RTX 2060 6Gb Ekran Kartı 15.6" Windows 10 Home İşletim Sistemli Gaming Siyah Dizüstü Bilgisayar
Casper'dan kaçın hocam. Ayrıca diğer konuda karar vermiştiniz sanıyordum. Fikrinizi değiştiren nedir?

13-14 k gerekirse 15.
Hocam Legion iyi bir cihaz. Bir de bu laptoplar var alternatif olarak:
Monster'ın ekran kartı daha iyi.

13-14 k gerekirse 15
Hocam render amacınız var ise İntel tarafında İ7 10870H ve İ7 108750H işlemcilerinden başka model önermem. Bu söylediğim 2 işlemci de 8 çekirdek, 16 iş parçacığı ve render için tam istenilen işlemciler. Örneğin İ7 10750H 6 çekirdek ve 12 iş parçacığı önermediğim bir işlemci.

Eğer render istiyorsanız AMD sizin önceliğiniz olmalı. AMD tarafında Ryzen 7 4800H tam render için biçilmiş kaftan. 8 çekirdek 16 iş parçacığı var. Yani yukarıda önerdiğim işlemciler hariç İntel cihaz önermiyorum. Bunun dışında AMD tarafında Ryzen 5 4600H bile rakibi İntel Core İ7 10750H'ı çok rahat "render" performansında geçiyor. Yani şu an almayı planladığınız Lenovo Legion tam render bilgisayarı.

Hocam Legion iyi bir cihaz. Bir de bu laptoplar var alternatif olarak:
Monster'ın ekran kartı daha iyi.
Monsterda insanlar ekranla ilgili sorun yaşamış ben hiç o topa giremem dostum iadeydi filan uğraşmak istemiyorum
Hocam render amacınız var ise İntel tarafında İ7 10870H ve İ7 108750H işlemcilerinden başka model önermem. Bu söylediğim 2 işlemci de 8 çekirdek, 16 iş parçacığı ve render için tam istenilen işlemciler. Örneğin İ7 10750H 6 çekirdek ve 12 iş parçacığı önermediğim bir işlemci.

Eğer render istiyorsanız AMD sizin önceliğiniz olmalı. AMD tarafında Ryzen 7 4800H tam render için biçilmiş kaftan. 8 çekirdek 16 iş parçacığı var. Yani yukarıda önerdiğim işlemciler hariç İntel cihaz önermiyorum. Bunun dışında AMD tarafında Ryzen 5 4600H bile rakibi İntel Core İ7 10750H'ı çok rahat "render" performansında geçiyor. Yani şu an almayı planladığınız Lenovo Legion tam render bilgisayarı
Amd işlemci istiyordum zaten o dediğin olaydan ötürü istediğim özellikleri taşıyor laptop bir tek ısınma çok yapar mı emin değilim.

Monster'da insanlar ekranla ilgili sorun yaşamış ben hiç o topa giremem dostum iadeydi filan uğraşmak istemiyorum

AMD işlemci istiyordum zaten o dediğin olaydan ötürü istediğim özellikleri taşıyor laptop bir tek ısınma çok yapar mı emin değilim.
Lenovo Legion gayet güzel cihazdır gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Benim burada diyeceklerim sizi çok fazla ikna edemez. Tavsiyem Google da ısınma testlerine bakın. Oradan sizi daha tatmin eden sonuçlar alırsınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı