Asus Cerberus Mu Siberia V2 Mi?

Hangisi?

• Asus Cerberus

Oy: 0 0,0%
  • Siberia V2

Oy: 4 100,0%

• Oy verenlerin toplamı
    4
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Asus Cerberus incelemesini buradan bulabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bende sana kendim de kullandığımdan biraz Siberia V2'den bahsedeyim. Öncelikle kulaklığın performansı çok iyi. Bassları falan çok iyi veriyor. Ayrıca kalitesi, mikrofonun saklanabilmesi, 1+2 metre kablosu ve kafa bandı sayesinde her kafaya uyması sayesinde çok iyi. Bunun dışında kulağa gelen kısım çok yumuşak. Süngerden bile yumuşak diyebilirim. Pamuk gibi resmen. Kulağını hiç acıtmıyor. Yalnız eğer gözlük kullanıyorsan bu biraz sıkıntı çıkarabiliyor. Gerçi neredeyse her kulaklıkta çıkıyor bu sıkıntı ama olsun.

Anladım. Peki siberia'da iki renek arasında 10 dolara yakın bir fark var onların arasında bir kalite vs farkı var mı?

Peki. Sizi fazla rahatsız ettim fakat kablosu biraz kötü geldi bana kablo kalitesi nasıl? Bu son sorum.

Yok, hiç sıkıntı değil. Cevaplamak için buradayım ben. :) Kablosu her yerden rahat geçmesi için biraz yumuşak tasarlanmış. Açıkçası öyle çok kaliteli diyemem. Fakat ortalamanın üstünde. Sadece o ses ve mikrofon girişlerinin ayrıldığı bölümdeki kablo çok ince. Zaten o da 5 cm bir şey. Yani ben mobilyanın arasına falan da sıkıştırdım yanlışlıkla ne bir ezilme oldu ne bir zarar.

Hocam soru sormayacağım demiştim ama adres kısmına Türkçe mi İngilizce mi yazacağım? Örneğin A Mahallesi mi yazacağım A District mi yazacağım? Amazondan yapıyorum alışverişi. Bir de dolar olarak mı tl olarak mı ödeyeyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam soru sormayacağım demiştim ama adres kısmına Türkçe mi İngilizce mi yazacağım? Örneğin A Mahallesi mi yazacağım A District mi yazacağım? Amazondan yapıyorum alışverişi. Bir de dolar olarak mı TL olarak mı ödeyeyim?
Türkçe yazın fakat Türkçe karakterler (ğ,ü,ö vs.) kullanmayın. Ücreti dolar olarak ödemenizi tavsiye ederim. Çünkü TL olarak ödediğinizde dolar kurunu normalden biraz yüksek aldıklarından biraz daha pahalıya alıyorsunuz. Dolar olarak alırsanız banka kuru ile ödersiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı