Asus Cerberus v2 vs Rampage RM K5

SıtkıOnur

Hectopat
Arkadaslar evet bu ikisinden birini veya bunlar haricinde RM K7 ve SN RW6 var aklımda arkadaşlar. Yorumlara başka bir şey önermeyin lütfen. Sadece bu 4'ü arasından hangisini önerirsiniz? En önemli şey benim için mikrofon kalitesi ve kafadaki rahatlığı.
Bir de RW9 da olabilir.

Rampage özelinde en pahalısı hangi model ise yüksek ihtimalde o daha iyi olur bana kalırsa. Cerberus'a gelirsek fiyat olarak saydığın diğer ürünlerden daha pahalı fakat aradaki farka değecek kadar performans farkı almazsın bana kalırsa.

Arkadaşlar amacım mikrofonun kaliteli olmasi bide rahat olması en büyük 2 öncelik bunlar. Mikrofon olarak rm k5 ve rw66 alpha x kaliteli baya ama bilemiyorum asus cerberus mu alsam? Bu arada ayrıyetten ben bunlar arasında hangisi demiştim. Başka öneriler istemiyorum. Ve evet dediğim gibi rm k5 veya sn rw66 alpha x mi yoksa asus cerberus v2 mi ?

Arkadaşlar amacım mikrofonun kaliteli olmasi bide rahat olması en büyük 2 öncelik bunlar. Mikrofon olarak rm k5 ve rw66 alpha x kaliteli baya ama bilemiyorum asus cerberus mu alsam? Bu arada ayrıyetten ben bunlar arasında hangisi demiştim. Başka öneriler istemiyorum. Ve evet dediğim gibi rm k5 veya sn rw66 alpha x mi yoksa asus cerberus v2 mi ?
F/P ürünü istiyorsan RM-K5 al. Kafa bandı rahatlığı vs ASUS'da daha iyidir diye düşünüyorum. Genel olarak ASUS Cerberus V2 daha iyi. Mikrofon olarak RM-K5 açık ara önde.

Son düzenleme:
Rampage alma ben aldım 2 kere kulaklığın pedlerindeki derimsi kaplama soyuldu tam 1 yıl oldu, ASUS Cerberus V2 alıanbilir.

Asus cerberusun mikrofon testine baktım evet rm k5 daha iyi ama asus sanki daha kaliteli guvenilir gibi duruyor birde bu ikisi arasından öğrenmek istediğim bir olay var. Ben csgo tarzı fps oyunlari oynuyorun genelde. Hangisinin ses kasma olarak performansi daha iyidir? Yani rampageda 7.1 var acaba asusdan iyimi?

Benle hala bu RM-K5'de adam gibi ses kasamıyorum. Sesi en yüksek seviye'de açman gerekiyor. Onu da yapınca kulaklarım ağrıyıror. Kulaklarımın hasar almasından korkup malasef yüksek ses seviyesinde açmayıp ses kasamıyorum. Bence Cerberus alman daha mantıklı olacak. SAR değeri vs'de işin içinde var sanırsam, o yüzden ASUS.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı