Arkadaşlar üzerinde yeterince araştırma yaptığımı düşünüyorum ama hala hangisini alacağıma karar veremedim. Burada herkes Cloud Core'u önerirken versus.com'da yaptığım karşılaştırmada Asus Cerberus'u daha iyi olarak göstermiş. Sizce hangisini almalıyım?
Asus Cerberus iyidir ama Cloud Core modeli ondan bir adım daha önde. Bütçe daha düşükse Asus tercih edilebilir. Ama benim önerim aradaki farkı verip Cloud Core almaktır.
Teknik özellikler üzerinden karşılaştırma yapmak kulaklıklar için pek sağlıklı değil. Evet teknik özellikler performansı için az çok referans olur ancak kullanıcı deneyimi çok farklı olur. İki ürün arasında Cloud Core daha iyidir.
Asus Cerberus kullanmış olan birinin fikrini de almak istiyorum ama bu forumdaki herkes bu fiyat aralığında tereddütsüz Cloud Core aldığından dolayı cevap almam biraz uzun sürecek gibi.
Cloud Core kullanıcı tavsiyeleri bakımından önde fakat teknik bilgiye bakarsak (doğrudan ses kalitesini etkiler) Cerberus daha öndedir. Technopat'ın incelemesinde de Ali Güngör abimiz uzun kullanımlarda oldukça rahat olduğunu belirtmiş. Önerim Cereberus.