Asus Cerberus vs HyperX Cloud Core

batubalcii

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar üzerinde yeterince araştırma yaptığımı düşünüyorum ama hala hangisini alacağıma karar veremedim. Burada herkes Cloud Core'u önerirken versus.com'da yaptığım karşılaştırmada Asus Cerberus'u daha iyi olarak göstermiş. Sizce hangisini almalıyım?

Peki neden kimse Asus Cerberus'u tavsiye etmezken versus.com HyperX Cloud Core ile kıyasladığında Asus Cerberus'u tercih ediyor anlayamıyorum.

Teknik özellikler üzerinden karşılaştırma yapmak kulaklıklar için pek sağlıklı değil. Evet teknik özellikler performansı için az çok referans olur ancak kullanıcı deneyimi çok farklı olur. İki ürün arasında Cloud Core daha iyidir.

Asus Cerberus kullanmış olan birinin fikrini de almak istiyorum ama bu forumdaki herkes bu fiyat aralığında tereddütsüz Cloud Core aldığından dolayı cevap almam biraz uzun sürecek gibi.

Cloud Core kullanıcı tavsiyeleri bakımından önde fakat teknik bilgiye bakarsak (doğrudan ses kalitesini etkiler) Cerberus daha öndedir. Technopat'ın incelemesinde de Ali Güngör abimiz uzun kullanımlarda oldukça rahat olduğunu belirtmiş. Önerim Cereberus.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı