ASUS D515DA-BR069 SATA SSD yuvası yok

Yuvası derken sanırım giriş portundan bahsediyorsunuz, Asus cihazlarda genelde flex kabloyla Sata bağlantısı yapılır. Yanlış hatırlamıyorsam D515 serisinde bataryanın hemen yanında küçük bir SATA kablo giriş yeri bulunmakta fakat cihazın içinden çıkmıyor bu kablo. Sonradan almanız gerekmekte
Yuvası derken sanırım giriş portundan bahsediyorsunuz, Asus cihazlarda genelde flex kabloyla Sata bağlantısı yapılır. Yanlış hatırlamıyorsam D515 serisinde bataryanın hemen yanında küçük bir SATA kablo giriş yeri bulunmakta fakat cihazın içinden çıkmıyor bu kablo. Sonradan almanız gerekmekte
Hard Drive Stable Cable HDD SSD Connector Laptop Adapter for Asus S4300U S5300U | eBay şunun gibi bir şey

Yuvası derken sanırım giriş portundan bahsediyorsunuz, ASUS cihazlarda genelde Flex kabloyla SATA bağlantısı yapılır. Yanlış hatırlamıyorsam D515 serisinde bataryanın hemen yanında küçük bir SATA kablo giriş yeri bulunmakta fakat cihazın içinden çıkmıyor bu kablo. Sonradan almanız gerekmekte.

Hard Drive Stable Cable HDD SSD Connector Laptop Adapter for Asus S4300U S5300U | eBay şunun gibi bir şey.

Anladım ben bunu nasıl tedarik edeceğim? Soketi yok evet yeri var onun için bir alan ayrılmış ama soketi yok. Neden böyle birşey yapmışlar hiç anlamıyorum.

Yani evet ben de hiç anlamamıştım ilk açtığımda, m2 ssdli versiyonunu satın alıp kendim arttırırım diye düşünmüştüm sonrasında şok olmuştum görünce. Aliexpressten tedarik etmiştim ben baya uzun sürmüştü ama ucuza gelmişti. Model ile aratırsanız mutlaka sonuç çıkacaktır karşınıza

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı