ASUS D515DA-BR069 SATA SSD yuvası yok

kazak1

Megapat
Merhaba, ASUS cihazıma elimdeki 480GB Gigabyte SATA2 SSD'mi eklemek istiyorum fakat yeri var ama yuvası yok. Ne yapabilirim?

Yuvası derken sanırım giriş portundan bahsediyorsunuz, Asus cihazlarda genelde flex kabloyla Sata bağlantısı yapılır. Yanlış hatırlamıyorsam D515 serisinde bataryanın hemen yanında küçük bir SATA kablo giriş yeri bulunmakta fakat cihazın içinden çıkmıyor bu kablo. Sonradan almanız gerekmekte
Hard Drive Stable Cable HDD SSD Connector Laptop Adapter for Asus S4300U S5300U | eBay şunun gibi bir şey

Anladım ben bunu nasıl tedarik edeceğim? Soketi yok evet yeri var onun için bir alan ayrılmış ama soketi yok. Neden böyle birşey yapmışlar hiç anlamıyorum.

Yani evet ben de hiç anlamamıştım ilk açtığımda, m2 ssdli versiyonunu satın alıp kendim arttırırım diye düşünmüştüm sonrasında şok olmuştum görünce. Aliexpressten tedarik etmiştim ben baya uzun sürmüştü ama ucuza gelmişti. Model ile aratırsanız mutlaka sonuç çıkacaktır karşınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…