ASUS DirectCU II HD7870 Isınma Problemi !

Oguzhandx

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar dediğim gibi ASUS Direct CUII HD 7870 ekran kartım var ve çok fena bir şekilde ısınma problemi çekiyorum. Kış olmasına rağmen! Olayı size anlatayım. Kartı ilk aldığımdan beri 2 aydır kullanıyordum sonra kartta bir sıcaklık olmaya başladı, soğutucu bloğu çıkarttığımda termal macunun bittiğini gördüm ve eski termal macunu temizleyip Cooler Master'in bir macununu sürdüm. Fakat macun yeterli idi neden böyle bir sıcaklık yaptığını bilmiyorum. Oyunlara girdiğimde her hangi bir oyun örneğin (BF3, MAFİA 2) gibi her hangi bir oyuna girdiğimde ekran kartı 70 dereceyi çok rahat buluyor. Bu arada ekran kartının fanını %100 bile yaptım işlemiyor kart soğumuyor ekran kartı ısındığından dolayı işlemcide ısınıyor stok fanın RPM'si yükseliyor ve kasadan ses çıkıyor. Nasıl çözebilirim bu sorunu arkadaşlar lütfen yardım edin yoksa elimdeki güzel kartı HD7850 alarak kullanmak zorunda kalacağım :(

Son düzenleyen: Moderatör:
Bendede ASUS HD7850 2 GB 256 BIT var. Bu gun bf3 ultra oynadım yarım saat kart 65 dereceyi gördü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer çözümü bulamazsam HD7850 veya HD 7870 alıcam Sapphire'den. Ama bu kartın soğutması ve kalitesi çok iyi ondan bırakmak istemiyorum.

Demek ki siz termal macun yenilerken bir hata yaptınız.

PC kapanmıyorsa sorun olmaz. Fazla ısınırsa PC kendi kendini kapatır.

Stok fan mı Kullanıyorsunuz ? Kasada Ekran kartına direk etki eden kaç adet fan var ? Termal macunun , fanın her yerine etki ettiğine emin misiniz ? Kasanın Sıcaklık değeri nasıl ?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı