Asus DirectCU II VE DIRECTCU II TOP ARASINDA NE FARK VAR ?

Soğutması aynı, "TOP" olan model overclockludur ve performansı daha fazladır.

Aslında aynı değil, genellikle top olan modeller biraz daha kalındır dikkat edersen. Vatan çalışanlarına da sorduğumda top olan modelin soğutmasının biraz daha iyi olduğu bu nedenle o.c. edilerek piyasaya sürüldüğünü söyledi. Fakat o kadar da bi getirisi yok. Ben gtx 670 almıştım bir sene önce top olan modelle aynı hatta daha yüksek ayarlarda kullanabiliyorum. GTX 680 performansı alıyorum neredeyse. :D Bu arada gtx 660 ve top olan modele baktım ürün sitesinden soğutma ve kartın boyutları aynı, yani bir farkı yok. GTX 660 al o.c et, aynı hatta daha yüksek performans sunar.
 
TOP modellerin asıl farkı soğutma falan değildir. Bu konu OC ile alakalıdır.

Tüm donanımlar fabrikadan çıkarken birebir aynı olarak çıkmazlar. Bazılarında daha iyi perf. ve daha yüksek OC potansiyeli olduğu testlerle belirlenir. Ondan sonra kategorize edilir ürünler. Bir nevi karpuz seçimi gibi, evet.

TOP modeller ise Asus'un OC perf. yüksek olan GPU'ları seçip kullandığı kartlarını gösterir. "TOP" kelimesi de oradan geliyor.

Yani TOP alıp da "aa bunun perf. fark yok o kadar da, ben göremedim ki" gibi saçma cümleler kurmak cahillik olur.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı