ASUS displaywidget Center "display HDR" ayarı açılmalı mı?

lolhowadamneon

Hectopat
Daha fazla  
Monitörümün markası VG279Q3A. Monitörüm HDR desteklememesine rağmen displaywidget Center'da "display HDR" ayarı olduğunu gördüm ve açılıp kapatılabiliyor. Oyunda pek bir fark göremedim ama herhangi bir fotoğrafta veya videoda nasıl gözüktüğünü ekran görüntüsü alıp buraya ekleyeceğim.

Soldaki HDR kapalı, sağdaki ise HDR açık.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-08-01 135550.png
    Ekran görüntüsü 2024-08-01 135550.png
    149,6 KB · Görüntüleme: 74
  • Ekran görüntüsü 2024-08-01 135629.png
    Ekran görüntüsü 2024-08-01 135629.png
    147,1 KB · Görüntüleme: 73
Son düzenleyen: Moderatör:
İlk önce uygulamaya girin. Uygulamaya girdikten sonra soldaki panelden "sistem ayarları" seçeneğine tıklayın. Tıkladıktan sonra en üstteki "display HDR" seçeneğini "on" yaparsanız HDR'ı açmış olursunuz.

Hangi uygulama acaba.

1733078754687.png

İlk önce uygulamaya girin. Uygulamaya girdikten sonra soldaki panelden "Sistem Ayarları" seçeneğine tıklayın. Tıkladıktan sonra en üstteki "Display HDR" seçeneğini "on" yaparsanız hdr'ı açmış olursunuz.

buldum ama kapalı gözüküyor açamıyom
İlk önce uygulamaya girin. Uygulamaya girdikten sonra soldaki panelden "Sistem Ayarları" seçeneğine tıklayın. Tıkladıktan sonra en üstteki "Display HDR" seçeneğini "on" yaparsanız hdr'ı açmış olursunuz.

İlk önce uygulamaya girin. Uygulamaya girdikten sonra soldaki panelden "sistem ayarları" seçeneğine tıklayın. Tıkladıktan sonra en üstteki "display HDR" seçeneğini "on" yaparsanız HDR'ı açmış olursunuz.

DisplayPort kablosu ile bağlı.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı