Asus Dizüstünde Garip Beyaz Perde Sorunu

United95

Hectopat
Katılım
25 Ocak 2018
Mesajlar
12
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba forum. En son güncellediğim Windows Update'den sonra ekranımda çok değişik bir sorun olmaya başladı. Ekranıma durup dururken 1 saniyeliğine beyaz bir perde iniyor. Arkasını görebildiğiniz saydam bir katman varmış gibi. Dediğim gibi çok fazla ekranda kalmadığı için fotoğraf çekemiyorum, 1 sn falan kalıyor ama laptop ekranımda bir temassızlık gibi bir sorun olduğunu sanmıyorum. Çünkü hiç dokunmazken sadece bir şeyler okurken ya da izlerken de olduğu oluyor. Ekran sürücüsünü güncelledim ama daha birkaç dakika oldu. O yüzden düzelip düzelmediğini bilmiyorum. Konu hakkında bilgisi, tahmini olan varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim. İyi forumlar :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Madem güncellemden sonra oldu güncellemeyi geri al veya sıfırdan eski sürümü kur boşuna ne uğraştırıyosun milleti.
Sorunun üstünü örtmek de güzel çözümmüş, en iyisi hiç olmamış gibi yapayım nasıl da aklıma gelmedi çok sağolun teşekkür ederim, boşuna uğraştırdım sizi de gece gece kusura bakmayın :(
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı