ASUS DSL AC51 modem fiber ve VDSL desteği

BKG

Centipat
Katılım
2 Kasım 2020
Mesajlar
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selamünaleyküm ben ASUS DSL AC51 modem almayı düşünüyorum fakat evimde VDSL desteği var ama ileride nasip olursa belki fibere geçersek hem VDSL hem fiber destekli modem arıyorum bu modemi almayı düşünüyorum bu modemde VDSL desteği ve fiber desteği de var mı? Fiber çalışıyor mu ve modem nasıl bir modemdir, yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim. Allah'a emanet olun.
 
Son düzenleme:
Selamünaleyküm ben ASUS DSL AC51 modem almayı düşünüyorum fakat evimde VDSL desteği var ama ileride nasip olursa belki fibere geçersek hem VDSL hem fiber destekli modem arıyorum bu modemi almayı düşünüyorum bu modemden VDSL desteği ve fiber desteği de var mı? Fiber çalışıyor mu ve modem nasıl bir modemdir, yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim. Allah'a emanet olun.
Evet ASUS DSL AC51'de WAN portu var. Dolayısıyla da GPON cihazından gelen ethernet kablosunu WAN portuna bağlayarak fiber internet kullanabilirsiniz.
 
Evet ASUS DSL AC51'de WAN portu var. Dolayısıyla da GPON cihazından gelen Ethernet kablosunu WAN portuna bağlayarak fiber internet kullanabilirsiniz.

Peki modem nasıl sizce bir sıkıntısı var mı? Bir de zhn 298a modemine baktım ama VDSL desteği var mı yok mu pek anlamadım bu iki modem arasında kaldım yardımcı olursanız sevinirim.
 
Peki modem nasıl sizce bir sıkıntısı var mı? Bir de zhn 298a modemine baktım ama VDSL desteği var mı yok mu pek anlamadım bu iki modem arasında kaldım yardımcı olursanız sevinirim.
ZHN 298A olur da fiber aboneliğine geçiş yaparsanız verilecek olan modemdir. O yüzden onu almayın. Zaten ASUS'un performansı daha yüksek. bir sıkıntısı da yok ayrıca.
 
Zhn 298a olur da fiber aboneliğine geçiş yaparsanız verilecek olan modemdir. O yüzden onu almayın. Zaten ASUS'un performansı daha yüksek. Bir sıkıntısı da yok ayrıca.

İnternette ASUS yazılım sıkıntısı var 5GHz sorunları var vb. gibi yazılar okudumda o yüzden şüphelenmiştim. TurkNet'e geçeceğim VDSL altyapımız varmış bende bu modem hem VDSL hem fiber ise almak istedim. Belki fiber gelirse ya da fiber olan yere gidersek bu modem uygun olur yani değil mi?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı