E Enes Kağan Decapat Katılım 11 Aralık 2019 Mesajlar 18 31 Ocak 2020 #1 ASUS DSL-AC51 modemini daha yeni aldım. Önceki modemim ile port açabiliyordum. Şuan açtığım zaman kapalı gözüküyor. Belli bir sebebi var mı yoksa modemden kaynaklı mı? Nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ocak 2020
ASUS DSL-AC51 modemini daha yeni aldım. Önceki modemim ile port açabiliyordum. Şuan açtığım zaman kapalı gözüküyor. Belli bir sebebi var mı yoksa modemden kaynaklı mı? Nasıl çözebilirim?
Çözüm cpzdana 11 Ekim 2020 Recep Baltaş dedi: Buraya kadar tamam. Sonrasında Windows altından da port açtınız mı? Ya da Güvenlik duvarını kapatıp denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Selam sorun TTNET'den kaynaklaniyormus. NAT arkasinda oldugum için acamamisim. Tesekkurler yine de
Recep Baltaş dedi: Buraya kadar tamam. Sonrasında Windows altından da port açtınız mı? Ya da Güvenlik duvarını kapatıp denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Selam sorun TTNET'den kaynaklaniyormus. NAT arkasinda oldugum için acamamisim. Tesekkurler yine de
cpzdana Hectopat Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 81 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Full Stack Developer 11 Ekim 2020 #11 Recep Baltaş dedi: Buraya kadar tamam. Sonrasında Windows altından da port açtınız mı? Ya da Güvenlik duvarını kapatıp denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Selam sorun TTNET'den kaynaklaniyormus. NAT arkasinda oldugum için acamamisim. Tesekkurler yine de Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ekim 2020 Artı 0 Eksi Çözüm
Recep Baltaş dedi: Buraya kadar tamam. Sonrasında Windows altından da port açtınız mı? Ya da Güvenlik duvarını kapatıp denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Selam sorun TTNET'den kaynaklaniyormus. NAT arkasinda oldugum için acamamisim. Tesekkurler yine de