ASUS DSL-AC750 modemde internet kesiliyor

Rastingrook

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar. Ben bu ürünü alalı yaklaşık 4-5 ay oluyor. Almaz olaydım. Benım sorunum çok garip. Modem belli bir süre açık durunca kendı kendıne interneti kesiyor ama modem ışıkları vs. sıkıntı yok. İnternet var ama yok yani. Başka modemle denedım, 1 gün boyunca hiç kopma olmadı ama bu modemler günde 10-15 kere internet gidiyor ama internet var, bağlanmıyor. Modem arayüzünden uğraştım, yapamadım. Fabrika ayarlarına döndürdüm, modemi güncelledim, her şeyi yaptım ama sonuç alamadım. Yardımcı olabilecek var mı? Şimdiden teşekkürler

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar. Ben bu ürünü alalı yaklaşık 4-5 ay oluyor. Almaz olaydım. Benım sorunum çok garip. Modem belli bir süre açık durunca kendı kendıne interneti kesiyor ama modem ışıkları vs. sıkıntı yok. İnternet var ama yok yani. Başka modemle denedım, 1 gün boyunca hiç kopma olmadı ama bu modemler günde 10-15 kere internet gidiyor ama internet var, bağlanmıyor. Modem arayüzünden uğraştım, yapamadım. Fabrika ayarlarına döndürdüm, modemi güncelledim, her şeyi yaptım ama sonuç alamadım. Yardımcı olabilecek var mı? Şimdiden teşekkürler.

Teknik işlerde ne durumdasın?
Denemeni istediğim bir şey var ama teknik ve bazı malzemeler lazım.

DSL N16P modeme sahibim. Aynı sorun bende de var. DSL loglarında "PTM reset hold" ve "PTM reset release" tarzı komut varsa geçmiş olsun. Sürekli interneti keser. Ben modemi otomatik yeniden başlatmayla az çok çözdüm ama hala var. 3-4 saat önce aynı şekilde kesilmişti. Beta yazılımı da para etmiyor.
Sanırım ASUS modemlerin lanet bir kronik sorunu. Elim kırılaydı da almayaydım keşke diyorum her gün.

Hocam sorunun çözümünü de bir söyleseydiniz. Diğer sorun yaşayanlara da çözüm olur belki.

ASUS müşteri hizmetlerını aradım ve modemın son sürümünü yüklemememi söyledi. TTNET kullandığım için bana 2019 yılındaki 552 sürümünü önerdi ve onu yükledım, sorun düzeldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı