Öncelikle tespitinizde haklısınız ama gelin görün ki huylu huyundan vazgeçmiyor. AC-750 modeli DSL-AC51 den farklı mı? Bana aynı gibi geldi. Asus modemlere hakimseniz öneride bulunabileceğiniz iyi bir modem var mı?Her fiyat aralığının en iyi ürünü var. Bu mantıkla giderseniz o zaman gider dünyanın en kaliteli arabasını almanız gerekir. Bende sizin gibi düşünüyorum almışken iyisini alıyım bir kere alayım. Fakat bütçeyi fazla abartmanın manası yok. Asus modemler gayet güzel. AC-750 kullanıyorum gayet memnunum.
Hocam o iki model arasındaki farkı bende anlamış değilim. Fakat ben bu modelden memnunum hiç sorun yaşamadım. Ama tek eksik yönü USB girişinin olmaması. Bence en kötü yanı bu. O sebepten USB girişli bir Asus marka alabilirsiniz. Sonuçta bilgisayarsız modem üzerinden indirme yapabilmek çok güzel bir özellik.Öncelikle tespitinizde haklısınız ama gelin görün ki huylu huyundan vazgeçmiyor. AC-750 modeli DSL-AC51 den farklı mı? Bana aynı gibi geldi. Asus modemlere hakimseniz öneride bulunabileceğiniz iyi bir modem var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.