ASUS DSL-AX82U modeme Merlin Firmware yüklenebilir mi?

Biyan21

Decapat
Daha fazla  
Oyun oynarken ani ping yükselmeleri (Bufferbloat) yaşıyorum. Bunun için modem değiştirmek istiyorum. Alacağım modem ASUS DSL-AX82U modeli. Acaba bu marka ve modeli belirtiğim modeme Merlin Firmware yükleyebilir miyim? Konu hakkında yardımcı olur musunuz? Teşekkürler.

Oyun oynarken ani ping yükselmeleri (Bufferbloat) yaşıyorum. Bunun için modem değiştirmek istiyorum. Alacağım modem ASUS DSL-AX82U modeli. Acaba bu marka ve modeli belirtiğim modeme Merlin Firmware yükleyebilir miyim? Konu hakkında yardımcı olur musunuz? Teşekkürler.
Evet yükleyelirsiniz. Ben yükledim kullanıyorum.

Evet yükleyelirsiniz. Ben yükledim kullanıyorum.

Son düzenleme:
Rica ederim. Ayrıca RT-AX58U ya da Merlin firmware yükleniyor.
Ama v2 olduğu için yani RT-AX58U v2 modeli,yorumlarda olmuyor diye okudum. Eğer varsa bir link ordan beni yönlendirin lütfen. Bu v2 kısmı işi bozuyor gibi. Belkide ben beceremedim. Teşekür ederim şimdiden.

@basarbulut DSL-AX82U alma sebebim online oyunlarda daha stabil ms almak. QoS ve cake modlarında ayarlar yaptım.Bu bağlamda modem arayüzünde yapılması gereken başka bir ayar var mı veya sizin önereceğiniz ayarlar var mı. görsel olaraktanda paylaşırsanız ben kendi modemimin ayarları ile karşılaştırırım. Size tekrardan çok teşekür ederim.

Son düzenleme:
Burada anlatılıyor inceleyebilirsin. Her modeli desteklemiyor ne yazık ki.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Router için Merlin İndirme Sitesi:

Asuswrt-Merlin - Browse Files at SourceForge.net

DSL için Gnuton (Merlin dosyalarını DSL olarak uyarlıyor) indirme sitesi:

Release 3004.388.6_0-gnuton1 · gnuton/asuswrt-merlin.ng

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı