ASUS DSL ayar önerisi

Makaleler
5
Yer
Marsilya
2020.06.13-21.09_01.png
Modemim AC-750 DSL ayar öneriniz var mı?

Mevcut hat değerlerini görmeden bir şey diyemem fakat Rx ayarını Stable'da bırak. Ek olarak modem sürümün 790 sürümü olsun. Ondan sonraki 850 ve 858 güncellemeleri ciddi sıkıntılı özellikle 858 sürümü.

@Emre İşsever Benim modemim AC51 ve kendimde bu tecrübeleri edindim. Aynı şekilde başkalarında da bu sorunları görünce rahatlıkla son 2 sürümün sıkıntılı olduğunu söyleyebilirim. 790 sürümünde mutluyum, internet kopmalarım, CRC hatalarım ve 858 sürümünde olan 1 mbps altına inme problemlerim düzeldi. Denemekten zarar gelmez. Sürümünü düşürürsen yarın deneyimlerini aktarırsan sevinirim.

@Emre İşsever Benim modemim AC51 ve kendimde bu tecrübeleri edindim. Aynı şekilde başkalarında da bu sorunları görünce rahatlıkla son 2 sürümün sıkıntılı olduğunu söyleyebilirim. 790 sürümünde mutluyum, internet kopmalarım, CRC hatalarım ve 858 sürümünde olan 1 mbps altına inme problemlerim düzeldi. Denemekten zarar gelmez. Sürümünü düşürürsen yarın deneyimlerini aktarırsan sevinirim.
Cevabın için teşekkür ederim. Hemen sürümü düşüreceğim.
Tabii ki deneyimlerimi aktarırım.
@Scorpions sürümü düşürmemin üstünden 1 gün geçti. Bir fark oluşmadı. En son sürümü kullanırken de 24 saat içinde yaklaşık 1000 CRC oluyordu şimdi de 1000 CRC oluyor. DSL-N16 modemde olmuyor sanırım.
Bir de daha iyi bir bağlantı için DSL ayar kısmında açmam gereken bir ayar var mı?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı