Asus DSL-N10E veya Airties Air 5342

saemon

Kilopat
Ben TD-W8950ND modem kullanıyorum. Kabloyla bağlanırken sorun yok ama şu bir kaç aydır wireless ile bağlantı sorunu yaşıyorum. Evimde 2 PC var ikisi de wireless ile bağlanırken bağlantı sınırlı veya internet erişimi yok diyor. Bağlansa bile internete girmiyor. 2 PC'ye de format attım Windows 8 ve Windows 7 kurdum. Modemin firmware güncelledim. Sitelerden araştırdım bir türlü sorunu çözemedim olmadı. İşte bende modemi değiştirmeyi düşünüyorum su ikisinden birini alacam hangisini önerirsiniz.

Airties Air5342 150mbps4 Port Kablosuz Modem 16995919 - n11.com
veya
Asus Dsl-n10e 4port 150mbps Adsl2+ Kablosuz-n Router Modem 17586013 - n11.com

Son düzenleyen: Moderatör:
benim wairless yüzde 85 oranında çekiyor hatta 2 yıldır kullanıyorum ama su bir kaç aydır wairless de bağlanma sorunu var bağlanıyor ama sınırlı bağlantı veya internet bağlantısı yok üzerine sarı ünlem işareti geliyor 10 dk super hızla bağlanıyorum sonra yavaşlıyor int kesiliyor modem bi alt katta modemin yanına leptopu götürüyorum yanında bağlanıyorum kablosuz bağlantı ile sorun aynı kablo ile bağlandığımda internet süper bağlanıyor

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı