Asus DSL N145U İnternet Kopma Sorunu

Makaleler
4
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar hayırlı cumalar. İnternetimde resimde göründüğü gibi bir problem var sürekli bu şekilde tek yuvarlağa iniyor ve bağlantım kesiliyor. Ethernet ile bağlandığımda asla kopma olmuyor. Telefondan mobil veri açtığımda da sorun olmuyor.
Modem Asus DSL N14U.
Bilgisayar Asus E402N.
Wireless sürücüsü Qualcomm Atheros AR956X.
Lütfen yardımcı olun bıktım artık sürekli kopmasından. İlgilenirseniz memnun olurum.
Image1525430281.949815.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sorun bazen bende'de oluyor. Benim modem'im DSL-N17U. Sorun modem'de (web geçmişi,qos,torrent,ftp) özellikleri aynı anda veya tek başına yoğun bir şekilde kullanılınca modem'in ram kullanımı %100 oluyor ve modem arayüzü ve wifi bundan nasibini alıyor. Bunun çözümü modemi açıp kapamak. Eğer pc de torrent indirme yapıyorsan web geçmişi özelliğini kapat yoksa modem o binlerce bağlantı'yı taramak için aşırı cpu tüketiyor ve ram doluyor.

Bu sorun bazen bende'de oluyor. Benim modem'im DSL-N17U. Sorun modem'de (web geçmişi,qos,torrent,ftp) özellikleri aynı anda veya tek başına yoğun bir şekilde kullanılınca modem'in ram kullanımı %100 oluyor ve modem arayüzü ve wifi bundan nasibini alıyor. Bunun çözümü modemi açıp kapamak.

Modeme reset de attım yeniden de başlatıyorum fakat devam ediyor sorun. Açıp kapamak çözüm değil benim için. Yine de teşekkürler.

Windows 10 sunduğu ağ sıfırlama seçeneğini kullanın.
Başlat>Ayarlar>Ağ ve İnternet>Durum sekmesinin en altında Ağ sıfırlama yazısına tıklayın.
Şimdi sıfırla seçeneğine tıklayın. Çıkan uyarıları evet diyerek geçin. 5-10 dakika sonra oturum kendiliğinden kapanacak. Tekrar oturumu açın. Ayarlar sıfırlanmış olacak.
Screenshot_2.png
Bağlantıdaki program ile tarama işlemini gerçekleştir.
Complete Internet Repair ile İnternet Bağlantı Ayar Onarımı

Wireless sürücünün son sürümünü yükleyin.
https://www.ath-drivers.eu/qualcomm-atheros-download-drivers-nr-331-with-code-2539.html

Son düzenleme:
Windows 10 sunduğu ağ sıfırlama seçeneğini kullanın.
Başlat>Ayarlar>Ağ ve İnternet>Durum sekmesinin en altında Ağ sıfırlama yazısına tıklayın.
Şimdi sıfırla seçeneğine tıklayın. Çıkan uyarıları evet diyerek geçin. 5-10 dakika sonra oturum kendiliğinden kapanacak. Tekrar oturumu açın. Ayarlar sıfırlanmış olacak.
Bağlantıdaki program ile tarama işlemini gerçekleştir.
Complete Internet Repair ile İnternet Bağlantı Ayar Onarımı

Wireless sürücünün son sürümünü yükleyin.
QUALCOMM / ATHEROS drivers for Microsoft Windows (Atheros的驅動程序)

Güncelleme yapayım birkaç gün sonra sorun devam etmektedir.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı