ASUS DSL N14U ile Dosya Paylaşımı Ayarları

Ergin DEMIROGLU

Hectopat
Makaleler
2
Yer
Samsun
Daha fazla  
Meslek
Mağazacı
Arkadaşlar DSL N14U modem satın aldım. 2 mağazam arasında sadece 30-35 Mb olan Veresiye programını çalıştırmam gerekiyor. Modem üzerinde 8GB'lık bir Kingsyon USB Bellek yerleştirdim. Veresiye programını bunun içine attım. Ağdaki 2 Bilgisyayar bu usb'ye ulaşırken okuma ve yazma yetkisine sahip oluyor mu? Ayarları nasıl yapmam gerekiyor, Sambayı mı kullanmam gerekiyor? Media Center mı kurmam gerekiyor?

@Recep Baltaş
Asus Müşteri hizmetleri ile 1.5 saate yakın telefonla görüştük. Maalesef ayarları yapamadık. Media Server ayarları yapıldığında Dosyaları görüyorum fakat ağa dosya ekleyemiyorum. Sebebi ne olabilir?

Dosya paylaşamadım henüz. Hızını da test etmedim. Fakat daha önceki modemime göre hız testi %30 daha fazla değer verdi. Arayüzü de çok kullanışlı. Misafir oturumu falan var. Fibere de uygun bir modem fiyatını bence hak ediyor. Bir de dosya paylaşımını halledersem süper olacak.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı