ASUS DSL-N14U ping sorunu

Sabırlı

Megapat
Daha fazla  
Son 15-20 gündür online oyunlarda ping problemi yaşamaktayım servis sağlayıcı firma ile görüştüğümde modem firması ile görüş dediler. Modem firması ile görüştüm çözüm olarak yazılım güncellemesi yaptılar fakat problem çözülmedi. @MF Beyin bir post altındaki önerilerini de yaptım lakin ara ara pinglerim devam etmektedir. Başka neler yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim.

@MF Bey yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkür ediyorum.

@MF l bey modeme kimse bağlı değil kablolu bağlantıdada aynı problemi yaşamaktayım. Modemi resetleyip tek kullanıcıyım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Siz oyun oynarken işletim sistemi arka planda internet kullanan başka işlemler yapıyor olabilir. Bunun için Görev Yöneticisinden, "Ağ Kullanımını" kontrol edebilirsiniz.

Bazen güncelleştirmeler siz farkında olmadan indirme başlatabiliyor.

Siz oyun oynarken işletim sistemi arka planda internet kullanan başka işlemler yapıyor olabilir. Bunun için Görev Yöneticisinden, "Ağ Kullanımını" kontrol edebilirsiniz.

Bazen güncelleştirmeler siz farkında olmadan indirme başlatabiliyor.

Bütün kontrolleri yaptığım halde bu sorunu yaşamaktayım ets2,gta5 gibi oyunlarda problem yaşamaktayım. hız problemim yok. @Inotorious

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı