Asus DSL-N14U Router Ayarladıktan Sonra DownloadMaster Çalışmıyor

Makaleler
1
Arkadaşlar Asus DSL-AC750 modemim ana modem ve DSL-N14U ise ikinci modem olarak ayarladım ethernet kablosu ile. Fakat şöyle bir problem var. İkinci modem olan DSL-N14U internet yok olarak gözüküyor arayüzünde herhangi bir DSL kablosu takılı olmadığı için internet Ethernet ile diğer modemden aldığından internete erişim olduğu halde arayüzde internet yok uyarısı veriyor. Şimdi esas sorun şurada ben DownloadMaster adlı uygulaması ile USB bellek takıp indirme yapacağım fakat belleği taktığımda internet yok hatası veriyor çünkü arayüzün ana sayfasında internet yok olarak algılıyor.
Bu sorunu nasıl çözebilirim? Bu iki modemi köprüleme sebebim zaten indirme yapmak için ama böyle sorunlar olacağını bilseydim AirTies alırdım. Nerede hata yapıyorum arkadaşlar? Yada bu şekilde indirme yapması mümkün değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Asus modem hiç kullanmadım bu yüzden bilemiyorum. Olmayacak diye bir şey yok, illa çözüm bulunur.
DSL ayarlarından mod seçimini falan değiştirmeyi denedim hiç faydası olmadı Ethernet Wan seçenekleri falan vardı olmadı. Yani modemin esas internet girişini Lan portundan gösterebilsem çözülecek ama olmuyor yada DSL işlemini tamamen kapatma gibi bir işlem.

Son düzenleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu rehbere bakabilir misiniz? Burada denilen her şeyi yapın. Kullanıcı Access Point nasıl gösterdiyse o şekilde kurun.

Fakat dikkat ettiyseniz ilk arayüze girdiğinde üst tarafta internet durumu bağlı yazıyor. Benim problemde burada işte
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Şu rehbere bakabilir misiniz? Burada denilen her şeyi yapın. Kullanıcı Access Point nasıl gösterdiyse o şekilde kurun.

Bunu denemiştim zaten ama olmadı. Dikkat ederseniz ilk arayüze girdiğinde orada İnternet Durumu: Bağlı yazıyor videoda. Bende yazmıyor işte sorun bu işte modem internete giriyor sorun yok fakat DSL portundan internet bağlantısı olmadığından uygulamalar çalışmıyor.

Sorunu çözdüm indirme yapabiliyorum. Konu kapatılabilir.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı