Asus DSL-N16 Firmware Güncelleme

Great689

Kilopat
Yer
Ünye, Ordu
Daha fazla  
4 gün önce sipariş ettiğim Asus DSL-N16 modemi bugün elime ulaştı. Modemi kurdum. İnternete sorunsuz bağlanmaktayım. Fakat modem arayüzünde sürekli güncelleme ile ilgili uyarılar veriyor. Kararlılık ve iyileştirmeler için güncellememi öneriyor.
Öncelikle modem güncellemeden hiç anlamam ve arayüzde moral bozucu bir yazı var;

'' Yükseltme işleminin başarısız olması durumunda, DSL-N16 otomatik olarak acil durum moduna geçer. DSL-N16 önündeki LED sinyalleri bu tür durumları gösterir. Sistem kurtarma işlemi için CD'deki Yazılım Sürümünü Kurtarma yardımcı programını kullanın.'' Bu notu görünce güncelleme yapmaktan soğudum. Sizden ricam bana en son firmware güncellemesini bulunduran sayfayı göstermeniz ve güncelleme sırasında ne ile karşılaşacağım ? Yada hiç mi güncelleme işine girmesem ? Bunları bana söylerseniz sevinirim. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı