ASUS DSL-N16 resetlersem ne olur?

oguz sasi

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaslar yakin zamanda yeni bir yere tasindik ve internet tasima islemini de yaptik.
Modemin güç ışığı DSL isigi yanıyor ama.
Dünya isareti yanmiyor.
Cozumu modemi sifirlamak olarak buldum. Sifirlarsam ne olur, ne yapmam gerekir?
Modem kendisi otomatik kurulum yapar mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videolar yardımcı olabilir. Arayüz zaten tüm Asus modemlerde aynı. Yapman gereken şeyler de aynı servis sağlayıcısına göre çok bir şey değişmiyor.

Modem, varsayılan ayarlara geri döner. İnternet şifren de dahil. Tekrar elle gireceksin bilgileri.

Otomatik kurulumda bile bazı şeyler gerekiyor. Basit ama bende de ASUS modem var hiçbir şey bilmiyordum kendim kurulum yaptım.

Modem, varsayılan ayarlara geri döner. İnternet şifren de dahil. Tekrar elle gireceksin bilgileri.

İnternet gelir mi modemin arayuzune giremiyorum zaten admin admin yaziyorum yanlis diyor girer mi sitesine sifirlasam
Ve internet gelir mi şu an internet çalışmıyor.

İnternet sağlayıcının kullanıcı adı ve şifrelerini tekrar girmen gerek. Diğer kısımları kolay kurulumla halledebilirsin diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı