G4560 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Şubat 2017 Mesajlar 1.604 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2020 #1 ASUS DSL-N16 modem kullanıyorum. 2 adet kablosuz ağ ayarlayıp birine düşük hız vermiştim. Yan odada olmama ve hızlı ağı kullanmama rağmen Wi-Fi hızı çok düşüktü. Çözümü Akıllı QoS özelliğini kapatarak hallettim. Şu an bir sorun kalmadı.
ASUS DSL-N16 modem kullanıyorum. 2 adet kablosuz ağ ayarlayıp birine düşük hız vermiştim. Yan odada olmama ve hızlı ağı kullanmama rağmen Wi-Fi hızı çok düşüktü. Çözümü Akıllı QoS özelliğini kapatarak hallettim. Şu an bir sorun kalmadı.
Laufeyson Hectopat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 541 Çözümler 3 Yer New Asgard Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2020 #2 2 adet derken dual wan ı mı açtınız?Ben de aynı modemi kullanıyorum internet sık kesiliyor diye açayım dedim daha sık kesilmeye başladı.
2 adet derken dual wan ı mı açtınız?Ben de aynı modemi kullanıyorum internet sık kesiliyor diye açayım dedim daha sık kesilmeye başladı.
G4560 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Şubat 2017 Mesajlar 1.604 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2020 #3 Misafir ağından açmıştım. 2 adet kablosuz ağ olarak kullanıyordum. Misafir ağına hız sınırı koyunca o problemle karşılaştım. Şu an bir problem yok.
Misafir ağından açmıştım. 2 adet kablosuz ağ olarak kullanıyordum. Misafir ağına hız sınırı koyunca o problemle karşılaştım. Şu an bir problem yok.
Laufeyson Hectopat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 541 Çözümler 3 Yer New Asgard Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2020 #4 Ben Türknet kullanıyorum misafir ağı falan da kapalı internet kesiliyor sık sık neden acaba?
G4560 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Şubat 2017 Mesajlar 1.604 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2020 #5 Laufeyson dedi: Ben Türknet kullanıyorum misafir ağı falan da kapalı internet kesiliyor sık sık neden acaba? Genişletmek için tıkla... Yeni konu açmalısın. Etiketlersen yardımcı olmaya çalışırım.
Laufeyson dedi: Ben Türknet kullanıyorum misafir ağı falan da kapalı internet kesiliyor sık sık neden acaba? Genişletmek için tıkla... Yeni konu açmalısın. Etiketlersen yardımcı olmaya çalışırım.
Laufeyson Hectopat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 541 Çözümler 3 Yer New Asgard Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2020 #6 Konu en az 3 tane açtım halen de açıklar.Mesela bu ve bu ve bu. Çözüm bulamadığım için kapatmadım.