Asus DSL-N17U router'a girilmiyor

yegizz_01

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Mütercim-Tercüman
En son netgalaksi ile anlaşmamız olduğu zaman arayüzü ayarlayıp girmiştik fakat eylül ayında babam d-smart'a geçirdi ve şimdi router girmeye çalışıyorum fakat hatırladığım bütün kullanıcı adı ve şifreleri denememe rağmen giremiyorum. D-Smart ise ayrı komedi. Aradığımda telefona çıkan arkadaşın asus'un modem yaptığından bile haberi yok. Sıfırlamak için internet sağlayıcı ile görüşmeniz gerekiyor diyorlar ama durum bu. Diğer modem isimlerini saydı ama asus olmadığını söyledi. Olsa yardımcı olurdum dedi. Sonuç olarak router'a giremiyorum. Yardımcı olursanız müteşekkir olurum.

Cihazın arkasında bir reset düğmesi olur. O düğmeyi bir 10 saniye kadar basılı tutarsanız cihazı sıfırlamış olursunuz. Kutudan ilk çıktığı hale döner ve artık yeniden kurulum yapabilirsiniz.

Onu bir kere denemiştim ama tam yapamamışım sanırım. Tamamdır deneyeyim bir bakalım. Teşekkürler.
Onu bir kere denemiştim ama tam yapamamışım sanırım. Tamamdır deneyeyim bir bakalım. Teşekkürler.
Resetledikten sonra aradığımda telefona yetkili birisi çıktı ve sorunu çözdük çok teşekkürler.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı