ASUS DSL-N17U VDSL Modem Özellikleri

• Konuyu başlatan tNcr
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 1.595

tNcr

Kilopat
Ttnet Adsl2 kullanmaktayım. Yakın zamanda vdsl geçmek istiyorum o yüzden modem arıyorum. Asus DSL-N17U adlı modem gözüme takıldı.

- Bir yerinde Vdsl yazıyor bir yerinde Vdsl2 yazıyor iki durumdada kullanılabilir mi?
- Kullanıcıları hız sınırlaması yapabilir miyim?
- Torrent kullanabilmek için ayrıca bilgisayara torrent yüklenmesi gerekiyor mu?(bittorent vs.)
- Şuan Airties Air5453 kullanmaktayım onun yanında wifi çoğaltıcı vermişlerdi. Onu bu modem ile kullanmaya devam edebilir miyim?

Şimdilik aklımdaki sorular bunlar. Daha önce kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Torrent yükleyici kurman gerekiyor. En yaygını uTorrent.

Bilgisayar kapa ikende indirme yapabileneceği yazıyordu. Modemin arkasına usb bellek bağlayarak. Bu videoya rasladım Dowload Master eklentisi ile indirmiş arkadaş bilgisayara torrent kurmak istemiyorum. Virus olduğu çıkıyordu virustotal.com bende kurmak istemiyorum. Neyse sağlık olsun sağolasın.

@tNcr ben bilgisayar üzerinden demek istedim. USB özellikli modem kullanmadım. Yanlış yönlendirmeyeyim seni.

Benim öğrenmek istediğim modem üzerinden bilgisayar kapalı durumda iken indirme özelliğini kullanmak için bilgisayardada torrent olması gerekiyor muydu.Bugün gördüğüm videodaki arkadaşta uyguluma yüklü değil gibi.(torrentlerde programın simgesi olmadığından bu varsayımı yaptım) Lazım olmadan kullanabilirim gibi. Direk url ilede indirme seçeneği varmış.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı