ASUS Dual 1060 6 GB nasıldır?

Oyununa göre değişir, CS GO, R6 vs için 120 hz alınabilir ancak single oynanıcaksa 60 hz yeterlidir.Tamamen oynanıcak oyunlara bağlı.Onun dışında 1060 eskimekte olan bir ekran kartı, bunun yerine 1660 veya 1660ti almanızı öneririm.Eskimekte ve güncelleme almayan ekran kartlarını pek önermiyorum şahsen.
 
Selamlar, öncelikle söyleyeyim GTX 1060 ekran kartı yavaş yavaş ömrünü doldurmakta ve giriş seviyesine doğru inmekte olan bir kart, onun yerine eşdeğeri bile olsa yeni ve güncel bir kart almalısınız.
Monitör seçimi ise tamamen hangi oyunları oynadığınıza bağlı olarak değişir, battlefield tarzı oyunlarda yüksek FPS'ler alamayacağınız için 75HZ 1MS yeterli olur.
Yani ekstradan 144'e para vermeniz gerekmez.
Ancak CS:GO, LOL tarzı oyunlarda bariz fark göreceğiniz için 75HZ,i unutun derim.
 
Aslında, yeni ve güncel oyunlardaki grafik kalite ayarını ultra yerine medium-low seviyesinde tutup, Ryzen 5 3600/ i7 8700 gibi güçlü işlemcilerle kullanıldıktan sonra 144 Hz bir monitör GTX 1060 için uygun olur. Daha sonra sistem güncelleme/yükseltme yapılacağı zaman ek monitör masrafı çıkmaz. Ama ekran kartı yeni alınacaksa arkadaşların da söylediği gibi GTX 1060 geleceğe yönelik bir kart olmaktan çıkmış olup, bu zamanda sıfır olarak kesinlikle alınmaması gereken bir kart olduğunu düşünüyorum.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı