ASUS Dual 3070 ısınıyor

benitaship

Femtopat
Daha fazla  
ASUS Dual 3070 kullanıyorum. En basit oyunda bile fazla ısınıyor. İlk basta normal geldi fakat baska oyunlara girdiğimde bu sıcaklıklar daha da yükseldi.
Sorun neden kaynaklı olur? (kart ikinci el)

Bende de 3060 Ti Dual modeli bulunuyor. Guc limitlerini arttirdigim icin 220W'a kadar cekiyor. 3070 250W cekiyor bildigim kadariyla. Ben 72-73 dereceleri görüyorum ama kasam hava akisi basarili olan bir model degil. Ustune kasanin fanlarını dusuk devirde calistiriyorum. Buna ragmen 74 dereceyi gecmiyor. Ekran karti fanlarinin %100 devirde calismasi normel. Dual sogutmasi asiri basarili olan bir model degil. Fanlari yuksek devirde calisiyor. Bende de 74 derecede %90'a kadar cikartiyor.

Neyse fazla uzattim. Karta bakim yapin yeterli. Anormal bir durum yok.

Bende de 3060 Ti Dual modeli bulunuyor. Guc limitlerini arttirdigim icin 220W'a kadar cekiyor. 3070 250W cekiyor bildigim kadariyla. Ben 72-73 dereceleri görüyorum ama kasam hava akisi basarili olan bir model degil. Ustune kasanin fanlarını dusuk devirde calistiriyorum. Buna ragmen 74 dereceyi gecmiyor. Ekran karti fanlarinin %100 devirde calismasi normel. Dual sogutmasi aşırı basarili olan bir model degil. Fanlari yuksek devirde calisiyor. Bende de 74 derecede %90'a kadar cikartiyor.

Neyse fazla uzattim. Karta bakim yapin yeterli. Anormal bir durumte

teşekkür ederim

Olmasa bile oyunlarda tam yüke gireceği için yine aynı durumu gösterecektir.

Kartın termal bakımı zamanı gelmiş o zaman.
sağolasın hocam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı