ASUS DUAL 4060 vs MSI GAMING X 4060

AliBaba01

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlr yakın bir zamanda PC alacağım. Parasal anlamda sorun yok sadece bir şeyi sormak istiyorum. RTX 4060 ekran kartını almak istiyorum ama ASUS Dual mı yoksa MSI Gaming X modeli mi? ASUS Dual'in fanlarının çok iyi olduğunu duymuştum ama alırsam hangi modelini almalıyım ve nedeni nedir? ASUS Dual mi Gaming X mi?

İki model arasında fark yok. Fiyat aynıysa bile ikisi arasında fark olmaz ama fiyat aynı ise MSI alırdım ben.
Bütçede sıkıntı yoksa 4070 alın geçin derim.

Arkadaşlr yakın bir zamanda PC alacağım. Parasal anlamda sorun yok sadece bir şeyi sormak istiyorum. RTX 4060 ekran kartını almak istiyorum ama ASUS Dual mı yoksa MSI Gaming X modeli mi? ASUS Dual'in fanlarının çok iyi olduğunu duymuştum ama alırsam hangi modelini almalıyım ve nedeni nedir? ASUS Dual mi Gaming X mi?

Eğer kasan kurtarıyorsa 3 fanlı al hocam,dual yani çift fanlılar nedense ısınamıyorum ileriye dönük yatırımlık olur senin için,hem soğutma hem ısınmadığı için performans hemde fiyat olarak 2fanlılardan bi tık daha hızlı yükseliyor.

Burdada şôyle bir şey var, bilen de yazıyor bilmeyen de, bu kartlar fabrikadan overcloklu geliyor. MSI Gaming X ASUS Dual'den 150 MHz daha fazla bost frekansına sahip. Yani oyunlarda 5 ile 25 arası daha fazla FPS demektir. Tabii ki MSI Gaming X. MSI Ventus 4060 ile ASUS Dual 4060 deseydin ASUS derdim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı