Ryzen 5600 ve bu kartı aldım, sistemi güncellemek istiyordum zaten. Çok iyi denk geldi.
Hocam zaten şuan 5500e satılıyor. 5000e satabilme ihtimaliniz baya düşük gibi. Bence riske almayın.Yeni nesil kartlar çıkınca onlara bakarsınız zaten kartlar düşme eğiliminde gibi5 bine satabilirsen bence alınır. 6650 için en dip fiyat bu. Bir de soğutması başarılı bir model.
Modeli biraz düşündürücü onun dışında oda iyi fiyat tabi ki1K daha fazlasına RX 6700 var şu an ona değer mi peki. 6650 XT alıp da bir de onu düşünmeyeyim şimdi.
Yeni serinin fiyatlarının çok acımasız olacağını düşünüyorum.İhtiyacı olana harika fırsat, güzel stok eritiyorlar. Acelesi olmayan için benzer fiyata çıkacak olan RX 7600/XT serisini beklemek daha mantıklı. Kağıt üzerinde 6600 XT'ye göre minimum 2-2.5 kat fark ve ray tracing tarafında 6900 XT'den daha yüksek bir performansa sahip olacak. RX 6600 XT'yi satıp satmama konusunda kararsızım. 7600 serisi 2. turda tanıtılacak olsa bile bekleyeceğim.
Merhaba dostlar, fiyat iyi gibi kardeşime bir tane aldım 200 TL parafpara ile 6300 TL'ye geldi. Bence çok iyi fiyat değerlendirin derim.
![]()
ASUS Dual Radeon RX 6650 XT OC DUAL-RX6650XT-O8G 8GB GDDR6 128Bit DX12 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Evet.TR fiyatlarının mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.